Product toegevoegd!
0

Blog

UPDATE DATUM EN TIJD BELIO TOESTELLEN

jan 4, 2018

03.01.2018

 

UPDATE DATUM EN TIJD OP BELIO

 

Update 08.012018-16:19 uur: FIRMWARE UPDATE BESCHIKBAAR

 

Beste klant,

 

Bij enkele BELIO toestellen is gebleken dat na oud en nieuw de tijd en datum niet meer actueel was. Daar we dit niet op afstand kunnen verhelpen hebben we een software pakket gemaakt waarmee u zelf heel eenvoudig uw BELIO kunt voorzien van meest recente firmware (software). 

De firmware update bestaat uit 3 simpele stappen.

1. Installeer de software

2. Installeer de drivers via het programma

3. Download de firmware naar het horloge. 

 

LET OP: Zorg ervoor dat uw BELIO is opladen, en uitgeschakeld is tijdens het gehele proces. 

Klik hier om naar de UPDATE & INSTALLATIE pagina te gaan. 

 

Volg de stappen nauwkeurig conform de instructie. Koppel uw BELIO nimmer los tijdens het update proces. Dit kan leiden tot permanente schade aan uw toestel.

Komt u er niet uit? Stuur dan even een mail naar support@belio.nl 

 

Update 07.01.2018 - 09.58 uur: Beste klant, we zijn inmiddels aan het testen met een software pakket om de getroffen horloges een update te geven. De eerste resultaten zijn positief. We gaan de komende dagen nog wat kleine aanpassingen doen en stellen de software dan beschikbaar via deze pagina. Nogmaals onze excuus voor het ongemak.

 

Update 05.01.2018 - 17:51 uur: Beste klant, de GPS positionering (traceer functie) werkt wel in de APP. Ook kunt het horloge bellen en gebeld worden. Het betreft puur een aantal BELIO horloges waarbij de tijd en datum niet meer actueel is. Onze engineers werken aan een oplossing, dit kan enkele dagen duren. Houd deze blogpagina dagelijks bij voor het laatste nieuws. 

 

Update 05.01.2018 - 8:15 uur: We werken aan een firmware update voor de getroffen toestellen. Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates. Er bestaat ook nog een kans dat het aan KPN ligt. ( netwerk / providertijd )

 

Beste klant, 

 

Ons platform heeft momenteel last van een update issue. Dit houd in dat bij bepaalde BELIO toestellen niet meer de tijd en datum wordt weergegeven op het BELIO toestel.

 

Probleem omschrijving:

 

- Geen actuele tijd en datum op de display

 

Let op, niet alle toestellen hebben last van dit probleem, maar slechts een beperkt deel. Onze engineers werken aan een oplossing. 

 

 

 

update.jpg
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop