Product toegevoegd!
0

Verwijderen van uw gegevens

 

Wij hechten zeer veel waarde aan uw privacy. Als consument heeft u het recht op vergetelheid. Handelsonderneming Hoekstra te Heeg, handelend onder de naam BELIO© heeft volledig beheer over de klantdatabases. Mocht u een verzoek indienen dan zal onze privacy officier toezicht houden op het verwijderingsproces. U kunt er zeker van zijn dat wij uw gegevens verwijderen, en wij zullen dit ook schriftelijk via de e-mail aan u bevestigen. Data die wij opslaan en verwerken kunt u vinden in onze privacy voorwaarden.

 

Wij maken gebruik van 3 systemen waarin wij gegevens opslaan.

 

1. Onze webwinkel: Hierin de gegevens die wij nodig hebben om uw bestelling te kunnen versturen. Dit zijn b.v. uw naam, adres, e-mailadres, bestelhistorie, telefoonnummer. Deze gegevens worden eenmalig gebruikt om uw bestelling(en) van ons magazijn naar uw gekozen afleveradres te vervoeren via het PostNL platform. Aldaar worden deze gegevens verwerkt, maar niet opgeslagen door ons.  

 

2. Ons BELIOTOUCH server platform: Hierin staan de gegevens van uw horloge(s), zoals het ID nummer, routehistorie, eventuele SOS en overige telefoonnummers, en overige functionaliteiten die onze app bied. Welke gegevens wij opslaan en verwerken leest u in onze privacy voorwaarden.

 

3. Heeft u een BELIO© 4G GPS kinderhorloge, (Verkoop vanaf september 2021) dan kunt u via onze app BELIO4G > Meer > Account verwijderen, met slechts enkele klikken uw complete account met bijbehorende data verwijderen op ieder moment. Deze actie is onherroepelijk en definitief. Uw account, app data, horloge data, en alle overige (historische) positionering data worden hiermee verwijderd. U bent zelf verantwoordelijk voor deze actie. Ook kunnen wij geen accounts herstellen, en/of wijzigen. 

 

U kunt een volledig verwijderingsverzoek doen van zowel onze webwinkel en ons BELIOTOUCH serverplatform, maar ook een deelverwijdering. Bijvoorbeeld alleen maar de gegevens die wij opslaan en verwerken op ons BELIOTOUCH server platform. Geef dit duidelijk aan in uw verzoek.

 

Wat moet uw doen ?

 

Stuur een e-mail naar verkoop@belio.nl t.a.v. privacy officier.  ( Dhr. A. Hoekstra) 

 

1. Geef aan welk product U heeft gekocht. ( BELIOTOUCH of BELIOTOUCH SENIOREN HORLOGE )

2. Wat wilt u met uw gegevens laten doen? Volledige verwijdering, of een deelverwijdering.

3. Uw naam, e-mailadres, en optioneel uw telefoonnummer.

 

Uiterlijk na 3 werkdagen ontvangt u bericht van ons dat uw gegevens zijn verwijderd via de e-mail. Vervolgens verwijderen wij ook uw verzoek welke is verzonden via de e-mail.  

 

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop