Product toegevoegd!
0

Levertijd en verzendkosten BELIO©

Wij behandelen uw bestelling zorgvuldig en doen er alles aan om deze zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Wij proberen uw bestelling altijd binnen 1 tot 2 werkdagen te verzenden. In de regel komt PostNL de volgende werkdag (ook op zaterdag) uw bestelling afleveren. Niet altijd lukt het ons of PostNL om dit na te komen door omstandigheden (Bijvoorbeeld bij extreme drukte of personeelstekorten bij PostNL depots) en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. PostNL zal u dan informeren via een e-mail. Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u via PostNL updates via de e-mail. ( met datum en levertijd indicatie )

De vermelde prijzen op www.belio.nl zijn inclusief verzendkosten.

 

Wij verzenden gratis naar:

 

  • Nederland
  • België

 

Uw bestelling wordt verzonden via PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 21:00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Raadpleeg de website van PostNL voor een afleverindicatietijd. Wij hebben hier geen invloed op.

 

PostNL houd u via de e-mail op de hoogte inzake de afleverstatus van uw bestelling.

 

Voor de aflevering van uw BELIO©TOUCH GPS horloge is een handtekening verreist. Bent u niet thuis, dan komt PostNL de volgende werkdag nogmaals bij u langs. Bent u bij de 2e afleverpoging weer niet thuis, dan gaat het pakket naar uw dichtstbijzijnde PostNL depot waar u de bestelling zelf kunt afhalen. ( Neem wel uw identiteitsbewijs mee, ID kaart of paspoort)

 

Schade aan het pakket

 

Controleer bij de aflevering of er schade is aan uw pakket. Bijvoorbeeld een scheur in de verpakking, of een grote deuk in de doos. Twijfelt u? Neem het pakket dan niet aan, en weiger de zending. Het pakket gaat dan automatisch retour naar ons voor controle.

 

 

BELIO® | Handelsonderneming Hoekstra

T.a.v. Dhr. A. Hoekstra

De Opper 5

8621 DZ  HEEG

E-mail verkoop@belio.nl

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop