Product toegevoegd!
0

Levertijd en verzendkosten BELIO

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Wij proberen uw bestelling altijd binnen 1 a 2 werkdagen te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Wij zullen u dan informeren via een e-mail. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen op www.belio.nl zijn inclusief verzendkosten.

Wij verzenden gratis naar:

  • Nederland
  • België
  • Duitsland 

 Levering verloopt via de pakketdienst van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Voor de aflevering van uw BELIO GPS horloge is een handtekening verreist. Bent u niet thuis, dan komt PostNL de volgende werkdag nogmaals bij u langs. Bent u bij de 2e afleverpoging weer niet thuis, dan gaat het pakket naar uw dichtstbijzijnde PostNL depot waar u de bestelling zelf kunt afhalen. ( Neem wel uw identiteitsbewijs mee, ID kaart of paspoort)

 

BELIO® | Handelsonderneming Hoekstra

T.a.v. Dhr. A. Hoekstra

De Draei 16-O

8621 CZ  HEEG

E-mail verkoop@belio.nl

 

 

 

BELIO GPS HORLOGE KIND

 

 

 

 

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop