Product toegevoegd!
0

BELIO® Retourneren van uw toestel

 

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via support@belio.nl. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een modelformulier herroepingsrecht van ons via de e-mail.

U kunt het herroepingsrecht formulier ook hier downloaden. ( *.word bestand) Dit formulier moet volledig worden ingevuld.

Vervolgens zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Belangrijk om te weten: Het horloge dient onbeschadigd te zijn en mag geen gebruikerssporen bevatten.

 

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met verkoop@belio.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen. Het e-mail adres is verkoop@belio.nl

 

 

Leuk om te weten: Ons retourpercentage in 2016 was 0,4%

 

BELIO® | Handelsonderneming Hoekstra

T.a.v. Dhr. A. Hoekstra

De Draei 16-O

8621 CZ  HEEG

E-mail verkoop@belio.nl

 

 

 

BELIO GPS HORLOGE KIND

 

 

 

 

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop