Product toegevoegd!
0

Over ons

Belio GPS Smartwatches Kids

 

Wij zijn BELIO©

 

Opgericht in 2013 in het Friese Heeg, met als specialisatie het importeren van kwalitatief hoogwaardige GPS SOS Horloge traceer systemen voor personen en objecten. Sinds 2013 werken we met een klein team van specialisten aan de ontwikkeling en modificatie van GPS kinderhorloges. We groeien inmiddels stevig door, en hebben inmiddels klanten door heel Europa. Veelal maken we gebruik van bestaande systemen en modellen en passen deze aan naar eigen wens en specificatie. Wij werken reeds 6 jaar samen met 1 vaste partner in Shenzhen (Azië) die voor ons ontwikkeld en produceert conform EU wet en -regelgeving, assembleert, en de complete logistiek zorg uit handen neemt. Hierdoor kunnen wij kwalitatief hoogwaardige producten en diensten importeren en aanbieden. Wij speculeren niet met kwaliteit en veiligheid, maar gaan voor langdurige samenwerking en innovatie.  

Ons support team zit in Nederland, en we spreken hier Nederlands, Engels, Duits, en natuurlijk de Friese taal :) We staan inmiddels bekend om onze persoonlijke support, met soms maatwerk erbij, snelheid, ook in de avonduren als het nodig is. 

We zijn niet echt actief op social-media, en je zult ons ook niet snel terugzien in bladen of andere mediakanalen. Hebben we iets nieuws? Dan lees je dat op onze blogpagina. De beste reclame is nog steeds van mond tot mond.

    

 

Afzetmarkten : 

50% Nederland

50% Europese markt 

 

Vanaf 2013 tot en met 2021 hebben we GPS kinderhorloges verkocht die o.a. met 2G en 3G werkten. Sinds september 2021 verkopen wij uitsluitend nog 4G GPS traceersystemen.

 

Je kunt ons bereiken via :

 

BELIO

 

de Opper 5

8621 DZ  HEEG

 

verkoop(at)belio.nl

 

 

 

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop