Product toegevoegd!
0

Over ons

Over ons

 

Wij zijn BELIO©!

Een onderdeel en handelsnaam van Handelsonderneming Hoekstra, gevestigd op de Draei 16-o in het Friese Heeg, geregistreerd onder KVK nummer 52268845.

Ons bedrijf is opgericht in 2011 door Arjan Hoekstra(41) met als specialisme iOt devices, en directe verkoop hiervan aan consumenten en bedrijven. De eerste 2 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in GPS trackers voor auto's, boten, en andere kostbare objecten in binnen en -buitenland. In 2013 kwamen wij als eerste bedrijf in Nederland op de markt met GPS horloges voor kinderen. Wij verkochten deze horloges voornamelijk via onze andere handelsnaam GPS4KIDS. Deze webwinkel is nog steeds een onderdeel van ons bedrijf. We verkochten (en doen dit nog steeds) diverse merken en types horloges voor kinderen en ouderen.

In 2015 zagen we een verandering bij de voornamelijk Chinese leveranciers die we hadden, die focus ging op meer productie, mindere kwaliteit, en slechtere beveiliging. Dit beleid paste niet echt in ons straatje, dus kwamen we met ons eigen merk: BELIO©. Een horloge gemaakt op maat voor ons, met onze eigen soft en -hardware, Europese servers, en een Nederlandse APP. Het was direct een succes!

 

De Toekomst

Eind 2018 beginnen we met ons nieuwe GPS horloges voor kinderen en ouderen: BELIO©TOUCH. Dit model is de opvolger van de BELIO©1 serie, welke niet meer geproduceerd wordt door ons. Het nieuwe BELIO©TOUCH horloge heeft een aantal voordelen ten opzichte van het vorige model. Zo kunnen we updates via FOTA doen (draadloos, op afstand), en heeft het toestel een touch screen. Daarnaast is er geïnvesteerd in een eigen server die in Amsterdam staat, in combinatie met een nieuwe APP en een GPS web platform zodat de horloges ook via een PC, laptop, of tablet gevolgd kunnen worden. De markt veranderd, wij ook. Onze intentie is om iedere 2 - 3 jaar een nieuw BELIO© model op de markt te brengen.

 

Kernwaarden

  • Veilige producten en platformen
  • Betrouwbaar
  • Goede support en ondersteuning
  • Één ding veranderd nooit, is dat alles veranderd

 

BELIO® | Handelsonderneming Hoekstra

De Draei 16-O

8621 CZ  HEEG

E-mail verkoop@belio.nl 

 

 

 

 

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop