Product toegevoegd!
0

Software BELIO update

Firmware release: 03.01.2018 

 

Op deze pagina kunt u de laatste firmware downloaden van uw BELIO GPS horloge. Hiermee wordt de datum & tijd weer goed gezet op uw BELIO toestel.

Update 01.01.2019: Wij kunnen de update ook voor u uitvoeren. De kosten hiervoor bedragen € 19,95. U dient dan een e-mail te sturen naar support@belio.nl, en u dient het horloge op te sturen naar ons. Wij voeren de update dan voor u uit, en sturen het horloge weer kosteloos retour naar u. 

We hebben ook 2 video's gemaakt van gehele proces. Klik hier voor deel 1, en klik hier voor deel 2. Tip, bekijk deze eerst even zodat u een impressie krijgt van wat u moet doen.

 

BELANGRIJK: Voordat u begint zorg ervoor dat uw BELIO is opgeladen en uitgeschakeld is! Wees er 100% zeker van dat het toestel uitgeschakeld is, dit is erg belangrijk. U schakelt het toestel uit door met een puntachtig voorwerp voorzichtig in het reset gaatje te drukken boven het oplaadpunt op het horloge. Druk daarna op de navigatieknop. Ziet u niks op de display, dan is het horloge uit.

Als de instructies niet correct worden uitgevoerd dat kan dit tot permanente schade leiden aan het toestel. Wij moeten dan het moederbord vervangen. De kosten hiervoor bedragen € 39,95. Wees er dus zeker van dat het toestel uitgeschakeld is, en koppel het toestel nooit los tijdens de firmware update. Vertrouwd u het niet? Neem dan contact op met ons via support@belio.nl

Krijgt u bij het downloaden meldingen vanaf u virusscanner (Norton)? Schakel Norton dan tijdelijk uit. Onze software is 100% veilig & reeds getest op honderden toestellen.

 

Update

 

Stap 1.

Download de software HIER.  De software is geschikt voor PC's en laptops werkend op Windows10, XP, 8.1, Vista.

Bestand komt vanaf onze partner website gps4kids. 

 

Stap 2.

Pak de software uit. Het bestand is ingepakt met Winzip. 

Tip, maakt eerst even een map aan op uw C:/ hardeschijf, met de naam BELIO update. Pak de bestanden uit, en zorg ervoor dat ze in deze map komen te staan)

 

Stap 3.

Ga naar de Windows verkenner, en ga naar de map BELIO update. Open de map, klik hierop, en vervolgens klik u op de map firmware.

Nu krijgt u een hele lijst met bestanden te zien van onze firmware. 

 

Software update BELIO

 

Kies het bestand: Software download

Het programma wordt nu opgestart. Krijgt u meldingen met Windows toestemming etc. klik dan altijd op toestaan, en doorgaan. 

 

Stap 4. 

Let op dat uw horloge uitgeschakeld en opgeladen is, en nog niet is aangesloten aan uw PC of laptop !

Klik op de knop: INSTALL DRIVER

Vervolgens worden de USB drivers geïnstalleerd op uw PC. Klaar? Ga dan naar stap 5.

Software install driver screenshot

 

Stap 5.

Controleer nogmaals dat uw BELIO uitgeschakeld is, en nog niet is aangesloten op uw PC! 

Klik vervolgens op de knop DOWNLOAD, en sluit daarna pas uw BELIO aan met de USB kabel op uw PC. 

Na enkele seconden gaat de meter onderaan op het scherm oplopen tot 100%, enkele keren, in de kleuren, geel, groen, en blauw. Dit proces kan enkele minuten duren.

LET OP: Gebeurd er niks, probeer dan de USB kabel in een andere USB poort te pluggen. De meeste PC's en laptops hebben namelijk meerdere USB poorten.

 

KOPPEL UW BELIO IN GEEN ENKEL GEVAL LOS VAN UW PC TIJDENS HET UPDATEN!

Na enkele minuten krijgt u een POP UP melding, met de melding last action perfomed on (datum+tijd ). Als het goed is brand de display van uw BELIO nu met logo erop.

Het updaten is voltooid, en klaar. Ga verder naar stap 6.

 

Stap 6. 

Koppel uw BELIO los van de USB kabel, en schakel het toestel in. Druk vervolgens nergens op in de komende 5 minuten. Het toestel gaat zichzelf installeren. 

Druk na 5 minuten op een knop, en als het goed is staat de tijd en datum weer actueel in het scherm. 

 

LET OP: Door de nieuwe firmware zijn alle telefoonnummers in het horloge verloren gegaan. Deze moet u via de APP weer even opnieuw toevoegen. Denk erom dat u alle telefoonnummers invoert met de landcode ervoor. Is uw mobiele nummer 0612345678, vul dan in 0031612345678, zonder spaties, aan elkaar. Denk er ook om dat u de wijzingen opslaat in de APP met het V teken rechtsboven.

 

Vervolgens dient u even uit te loggen bij de BELIO APP, en weer opnieuw in te loggen. 

 

Klaar!

 

 

 

 

 

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop