Product toegevoegd!
0

Onze APP

 

4G_GPS_Tracker_APP_Nederlands_BELIO_SOS_Bellen_Horloge_Smartwatch

Download de app [ 1 minuut werk ]

 

Download de BELIO4G APP vanuit de iOS of Google Playstore.

 

Registreren  [ 2 minuten werk ]

 

Om gebruik te maken van onze producten en diensten moet je een APP account aanmaken. Open de BELIO4G app, en druk op registreer. Vul je e-mailadres in, kies een wachtwoord, zet de taal op Nederlands of naar keuze, selecteer regio Europa, en druk vervolgens op registreer. 

 

GPS Horloge koppelen aan je account. [ 2 minuten werk ]

 

Na het registreren kom je automatisch in het koppelsysteem van de APP. Machtig de camera op je smartphone om de QR code te scannen. Je vind de QR code op de verpakking van je GPS kinderhorloge.

Vul de gegevens in, en druk vervolgens op Ok. Je GPS kinderhorloge is nu gekoppeld aan je eigen APP account. 

 

Hoofmenu

 

Als je horloge succesvol is verboden aan je APP account, dan kom je automatisch in het hoofdmenu. Het hoofdmenu bestaat uit de landkaart, met daarom het horloge zichtbaar, met de status informatie in een wit tekst veld. Je kunt zien of je GPS kinderhorloge online is, of het verbonden is met een WiFi netwerk, of dat het gebruik maakt van GPS positionering. We gaan alle mogelijkheden nu nalopen. 

 

Chat

 

Via deze knop komt je in het menu waar je kleine tekst en spraakberichten kunt versturen, en kunt uitluisteren.

 

Historie

 

Hier kun je de routehistorie van je horloge tot opvragen. 

 

Bellen

 

Met deze knop kun je het horloge bellen. We raden echter aan om het GPS horloge toe te voegen aan je eigen adressenboek van je smartphone. Dit werkt sneller, en ben je waarschijnlijk al meer aan gewend.

 

Live GPS update

 

Als je GPS kinderhorloge online is, kun je via de knop een live GPS update aanvragen. Dit duurt ca. 60 seconden. 

 

Meer

 

Via de knop kom je in het settingsmenu van onze APP & horloge. Hieronder een korte opsomming en uitleg van deze functies. 

 

Gezondheid

 

In dit menu zie je de stappenteller, calorie verbranding, en gelopen afstanden. ( Allen indicatief )

 

Berichten

 

Hier zie je de binnengekomen berichten vanaf het GPS kinderhorloge. 

 

Videobellen

 

Hier kun je een videogesprek starten tussen je eigen smartphone en het GPS kinderhorloge.

 

Zoek mijn horloge

 

Is je kind het GPS horloge kwijt? Druk op de knop, en het horloge gaat een geluid afspelen. Zo kun je het gemakkelijk terugvinden.

 

Meer instellingen > Submenu

 

Positioneringmode

 

Als het GPS horloge in beweging is, dan kun je hier instellen hoe vaak de positie ververst moet worden, bijvoorbeeld om de 10 minuten, of 60 minuten, of helemaal niet. 

 

SOS Telefoonnummers

 

Hier kun je de SOS Alarm telefoonnummers invoeren. Als je voor enkele seconden de SOS knop ingedrukt houd, dan wordt het eerste SOS telefoonnummer gebeld.

 

Profielen

 

Hiermee zet je het GPS horloge op stil, of een ringtone, tril-alarm aan/uit indien aanwezig. ( Verschilt per GPS horloge ) 

 

Niet storen mode

 

Hier kun je tijdzones instellen dat het horloge niet in werking is. Bijvoorbeeld tijdens schooltijden. Let op, niet van toepassing bij de Route FA91.

 

SMS Alerts

 

Hier zie je SMS alerts, bijvoorbeeld als de SOS knop is ingedrukt, of als de accu bijna leeg is.

 

LBS

 

LBS is een alternatieve manier van positioneren. Of te wel: Een driehoeksmeting op basis van 3 UMTS (GSM) masten. In grote steden werkt dit prima, echter in buitengebieden geeft dit afwijkingen. Ons advies is om de LBS altijd uit te schakelen. 

 

Tijd weergave

 

Hier stel je de tijdsweergave in op het horloge. Er zijn verschillende mogelijkheden.

 

Telefoonboek

 

Je kunt als ouder tot 10 verschillende telefoonnummers toevoegen aan het digitale adressenboek op het horloge. Deze telefoonnummers kunnen dan ook met het GPS horloge bellen. 

 

Toetsenbord functie

 

De meeste 4G GPS kinderhorloges hebben een vrije keus toetsenbord. Zo kun je vrije telefoonnummers invoeren en bellen. Via dit menu kun je dit ook uitschakelen als ouder. 

 

Alarm instellingen

 

Je kunt via dit menu diverse alarmen instellen met teksten erbij. (Niet bij alle modellen) Deze optie is b.v. ideaal als medicijnen wekker.

 

Taal

 

Hier kun je de taal instellen van de APP.

 

Tijdzone

 

Hiermee kun je de tijdzone op het horloge mee instellen. Zet zomer of wintertijd aan. Onze tijdzone is EAST GMT +1:00 of 2:00. ( Afhankelijk van het seizoen )

 

Ontvangen SMS berichten

 

Hier kun je de ontvangen SMS berichten uitlezen. Bijvoorbeeld als je het prepaid tegoed hebt aangevuld bij KPN of Vodafone. Dan zie je hier de bevestiging.

 

Onbekende telefoonnummers

 

Via dit menu kun je instellen of onbekende telefoonnummers kunnen bellen met het horloge, of dat deze geweigerd moeten worden.

 

Herstel fabrieksinstellingen

 

Als je het GPS horloge niet meer gebruikt, of je wilt het doorverkopen, wis dan met deze functie het gehele GPS horloge. Alle data en opgeslagen foto's etc. worden hiermee verwijderd. Deze actie is onherroepelijk. 

 

Opnieuw opstarten

 

Hiermee kun je het horloge opnieuw laten opstarten of afstand. 

 

Terug in het meer menu>

 

Mijn horloges 

 

Hier zie je de GPS horloges die onder je account hangen. Je kunt hier ook eenvoudig een tweede toestel toevoegen, of een derde, etc. Echter kun je hier ook toestellen verwijderen uit je account, b.v. bij doorverkoop.

 

Persoonlijke informatie

 

Hier zie de informatie inzake je APP account, zoals je emailadres, username, etc. 

 

Wachtwoord aanpassen

 

Hier kun je het wachtwoord aanpassen van je APP account. 

 

Veiligheidszone

 

Hier kun je een veiligheidszone instellen. Gaat het horloge in of uit een ingestelde zone, dan krijg je een bericht. (Push melding)

 

Handleiding

 

Hier kun je de handleiding van je GPS horloge bekijken en downloaden. 

 

APP Versie

 

De actuele APP versie.

 

Toestel uitschakelen

 

Hiermee kun je het horloge op afstand uitschakelen. Tip, doe dit iedere avond, zo bespaar je geld en onnodige accucapaciteit. 

 

Account verwijderen

 

Gebruik je het GPS horloge niet meer, of ga je het doorverkopen. Verwijder dan je account met deze functie. Deze actie is eigen verantwoordelijkheid, en is onherroepelijk.

 

Overige informatie over onze APP.

 

Onze BELIO4G app is advertentie vrij, en dat zal ook zo blijven. Tevens is er voor onze BELIO4G app geen user-fee of andere abonnement verplichting. U kunt onze APP downloaden in de reguliere appstores van Apple en via de Google Playstore. Voor meer informatie over de data opslag en ververwerking kun u onze privacy voorwaarden raadplegen. Mochten wij een storing hebben die langer dan 60 minuten duurt, dan vermelden wij dit op onze blogpagina. 

 

 

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop