Product toegevoegd!
0

Retourdeals

Wat zijn retourdeals?

 

Retourdeals zijn artikelen, in dit geval GPS horloges voor kinderen, die we niet meer als nieuw kunnen verkopen omdat deze uit de verpakking zijn geweest, of binnen de herroepingstermijn van 14 dagen tot kortstondig zijn gebruikt, en lichte gebruikerssporen hebben. Denk hierbij aan een licht krasje aan de achterzijde van het GPS kinderhorloge, of een klein krasje op de display.  In de meeste gevallen gaat het om horloges die door klanten zijn teruggestuurd of omgeruild. 

GPS horloges voor kinderen die bij ons retourkomen worden getest en zijn allemaal nog in goede staat. Kortom: Zonde om deze te recyclen of af te voeren. Daarnaast worden deze toestellen grondig gereinigd door ons, van binnen en van buiten.

In de meeste gevallen zijn de retourdeal horloges zo goed als nieuw. Het grote voordeel voor jou is de lage prijs, want deze superleuke GPS smartwatches worden aangeboden met een flinke korting

 

Goed om te weten voordat je besteld

 

Voor retourdeals gelden de volgende voorwaarden.

 

  • Garantie termijn van 12 maanden
  • Gratis verzending
  • 14 Dagen herroepingsrecht

 

Houd er rekening mee dat de voorraad altijd zeer beperkt is, op=op! 

Van alle getoonde artikelen is altijd slechts 1 st. op voorraad. ( houd hier rekening mee, dus bestel nooit aantal 2 of meer.)

We proberen altijd in de omschrijving te vermelden waarom dit een retourdeal is. 

 

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop