Product toegevoegd!
0

BELIO® Garantie & Klachten

 

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken.

Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

De garantietermijn op uw BELIO® GPS kinderhorloge is 12 maanden.

Buiten de garantie vallen de slijtgevoelige onderdelen zoals bandjes, accu's en glaswerk schade. Mocht er eens een glas kapot gaan, dan kunnen we dit repareren. Ook waterschade valt niet onder de garantie.

Voor het opladen dient u altijd gebruik te maken van de originele een meegeleverde oplaad apparatuur. (USB Kabel) Gebruik nooit 220v USB laders om uw BELIO GPS horloge op te laden. Dit kan accu schade veroorzaken. Deze issues vallen ook niet onder garantie.

 

In onze BELIO® GPS horloges zit een waterverklikker.

 

Reparatie verzoek

Bandje stuk of het een breuk in het glas? Kan gebeuren toch, het blijven kinderen tenslotte.

Neem contact met ons op via support@belio.nl. U ontvangt dan een RTV nummer binnen 1 a 2 werkdagen via de e-mail met alle instructies.

 

Tarieven all-in incl. BTW en verzending.

 

- Nieuw horloge bandje BELIO® € 19,95

- Nieuw glaswerk-getemperd BELIO® € 19,95  ( doe-het-zelf service )

- Nieuw glaswerk-getemperd BELIO inclusief montage € 29,95

- USB Oplaadkabel € 14,95

- Accu 420Mah € 29,95

 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar support@belio.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

BELIO® | Handelsonderneming Hoekstra

T.a.v. Dhr. A. Hoekstra

De Draei 16-O

8621 CZ  HEEG

E-mail verkoop@belio.nl

 

 

 

BELIO GPS HORLOGE KIND

 

 

 

 

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop