Product toegevoegd!
0

Wat je moet weten over je 4G BELIO GPS kinderhorloge

Uw 4G BELIO GPS kinderhorloge bevat meerdere signalen en tekens. Via het onderstaande schema leggen we uit wat de verschillende tekens en signalen betekenen.

De tekens en signalen zijn voor alle GPS 4G BELIO series hetzelfde. *  

 

HD VoLTE

Deze setting kun je in en -uitschakelen via het horloge menu more > settings. Ons advies is om deze functie altijd in te schakelen (Standaard setting is ingeschakeld). VolTE HD betekend een beter geluid, een snellere verbindingstijd, en bellen + datatransmissie over 4G op hetzelfde moment.

 

4G 

Uw GPS kinderhorloge is verbonden met het 4G GSM netwerk

 

Antenne bereik

Hier ziet uw het antenne signaal van uw GPS horloge. Hoe meer streepjes, hoe beter en sneller. Dit verschilt per regio en omgeving.

 

GPS Peiler

Bij dit signaal wordt de GPS positie opgehaald.

 

Simkaart slot

Aan deze zijde van het horloge vind u simkaart slot. Al onze GPS kinderhorloges werken met nano (kleinste) simkaart formaat.

 

Terug(home) knop

Met deze knop gaat u terug in de horloge menu's.

 

Data upload en download

Als het GPS kinderhorloge de GPS positie heeft opgenomen moet het doorgestuurd worden via onze server naar uw APP account. Deze pijlen betekenen dat er data heen en weer wordt verzonden.

 

Accu capaciteit

Hier kunt u de accu capaciteit uitlezen.

 

Digitale tijdweergave

Als u eenmalige op de SOS knop drukt ziet u altijd eerste de analoge klokweergave. Als u nogmaals op de SOS knop druk verschijnt de digitale tijdweergave. 

 

SOS Knop

Als uw kind deze knop voor 5 seconden ingedrukt houd, gaat het horloge een SOS telefoongesprek opstarten. U ontvangt dan ook meerdere SMS berichten op uw smartphone van deze SOS melding.

Advies: Leer uw kind om te bellen via het horloge menu contact op het horloge. Hiermee worden er geen onnodige SMS berichten verzonden. Iedere SMS kost namelijk geld.

 

Wifi logo

Als uw 4G GPS kinderhorloge is verbonden met een WiFi hotspot, dan verschijnt het WiFi logo in de display. Dit gaat volledig automatisch. 

 

Hoe-werken-GPS-kinderhorloges

 

* Tussentijdse wijzigingen, druk en -zetfouten onder voorbehoud.

 

 

 

 

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop