Product toegevoegd!
0

Blog

SINTERKLAASCADEAU: GPS HORLOGE VOOR KIND

nov 14, 2017

Sinterklaascadeau tip: Koop een BELIO GPS kinderhorloge.

 

Sinterklaas is onderweg naar Nederland, en alle kinderen zijn weer in rep en roer. Onze tip: Koop een BELIO GPS kinderhorloge! Uw kind zal het geweldig vinden dat ze vanaf nu pappa, mamma, opa en oma zelfstandig kunnen bellen. Uiteraard kan dit ook andersom. Als ouder stelt u alle veilige telefoonnummers in via de BELIO APP, en dit zijn dan de telefoonnummers die toegang hebben tot uw BELIO GPS horloge.

Kinderen vinden de BELIO supercool. Een eigen horloge wat er stoer uitziet en een stootje kan hebben. Met slechts 1 knop is het toestel te bedienen. Houd de navigatieknop voor 3 seconden ingedrukt en het horloge gaat een SOS oproep doen naar pappa of mamma. Als je kind 1 keer op de knop drukt dan verschijnt het digitale adressenboek. 

Verder kun je als ouder diverse alarminstellingen met teksten instellen, tot aan 20 stuks toe. Bijvoorbeeld iedere dag om 17:00 uur een geluidsalarm met de tekst: "Thuis komen - we gaan eten"  erbij. Uiteraard is dit slechts een voorbeeld van de vele mogelijkheden die het BELIO GPS kinderhorloge heeft.

Ook in de Decembermaand leveren we ieder BELIO met een gratis simkaart van KPN erbij met totaal € 10 aan prepaid.

BELIO - Het leukste en veiligste GPS horloge voor kinderen! 

 

sinterklaas.jpg
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop