Product toegevoegd!
0

Blog

BEVEILIGING APP BELIO IN ORDE

okt 18, 2017

Beste klant,

Vanmorgen verscheen de onderstaande publicatie in het nieuws inzake de slechte beveiliging van GPS kinderhorloges.

https://www.nu.nl/gadgets/4968413/gps-horloges-kinderen-zeer-slecht-beveiligd.html

Wij vinden het belangrijk om U hierover te informeren. De horloges waarbij de beveiligingslekken zijn geconstateerd werken allemaal met de Setracker APP. Deze APP is gemaakt door 3G Elec. Het merendeel van deze horloges zijn afkomstig vanaf websites zoals Aliexpress, en enkele Nederlandse dagdeal en veilingwebsites. Zoekt u maar eens op Q50 GPS horloge. Deze modellen worden voor prijzen tussen de € 19,95 en € 49,95 aangeboden. Wij hebben hier geen enkele associatie mee, in welke vorm dan ook. 

 

Wij, als BELIO, strijden al meer dan 3 jaar tegen dit soort APP's en GPS horloges, en nog dagelijks worden wij geconfronteerd met e-mails van klanten die de verschillen willen weten tussen een BELIO horloge van €129 en een GPS horloge van € 25,- Met deze publicatie hebben wij nu ook bevestiging gekregen dat het gebruik van deze Q50 Setracker GPS horloges niet veilig is. Iets wat wij al jaren roepen. Daarnaast hebben we de meest gevaarlijke situaties meegemaakt met deze horloges, zoals smeltende laders, gloeiende horloges en kabels. 

 

Door deze slecht werkende Setracker APP en GPS horloges hebben wij 2 jaar geleden BELIO opgericht. Een GPS horloge wat stabiel is, werkend op een beveiligde cloud server met een Nederlandse APP. Onze server is SSL beveiligd, net zoals b.v. uw internetbrowser op bepaalde websites. Daarnaast leveren wij deze BELIO horloges niet met een standaard wachtwoord zoals 123456 wat rampzalig is. BELIO gebruikers moeten een eigen account en wachtwoord aanmaken op onze server, en vervolgens het horloge koppelen via IMEI. Ook kun je niet via een SMS gegevens opvragen bij de BELIO toestellen, een veilig idee. 

 

Of te wel: de BELIO is een veilig GPS horloge, met beveiligde APP. 

app-beveiliging-kinderhorloges-met-gps.png
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop