Product toegevoegd!
0

Blog

GPS HORLOGES STEEDS POPULAIRDER

jun 24, 2019

Afgelopen week stond het nog in de landelijke media: GPS HORLOGE TRACKERS VOOR KINDEREN WORDEN POPULAIRDER.

Ook wij zien een toename in onze afzet, en met name in de vakantietijd. Steeds meer ouders zien de gemakken in van een GPS horloge. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen afwegingen om een horloge te bestellen. Het ene kind loopt altijd weg, terwijl de ander het gewoon gemakkelijk vind om even te bellen of alles wel goed gaat. 

Naast het feit dat wij heel erg veel tevreden klanten hebben is er ook vaak kritiek op onze producten. Hieronder enkele reacties:

Onbegrijpelijk, hoe we zonder al die hulpmiddelen en maatregelen toch nog 70+ zijn geworden.

het dient voor de rust van de ouders en niet voor het welzijn van het kind. Typerend voor deze generatie ouders.

Ze hebben kinderen, maar er op letten kost te veel moeite want hun telefoon is veeeeeeel belangrijker. 

Wat een onzin! Komen die ouders helemaal niet meer van hun smartphone af. Ga wat doen met je kinderen! Of zijn ze zelf toen ze opgroeide ook zo betutteld? Ze zullen de verharde maatschappij wel de schuld geven om hun eigen tekortkoming te verdoezelen. In opvoeden moet je tijd steken en niet overlaten aan je smartphone.

Daarnaast er een groep "wetenschappers en pedagogen" die het onverstandig vinden omdat het de ruimte om te "experimenteren" belemmerd en "Kinderen ontwikkelen geen vermogen om zelf afwegingen te maken" is het verhaal.

Onze stelling en filosofie: 

De kinderen van tegenwoordig groeien op in een compleet andere omgeving en maatschappij dan 20 a 25 jaar geleden. Weet u het nog, de interviewer die mensen op straat vroeg: Gaat u straks ook een mobiele telefoon kopen? Waarbij 99% van de mensen zei: Nee, wat moet ik daarmee, ik heb toch een telefoon...stuur maar een brief.

Voor de liefhebbers, hieronder een link naar het YouTube filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=TNwhIHqM60g

Persoonlijk denk ik dat we nu in dezelfde situatie zitten, veel mensen kennen het product nog niet, of denken er over na. Over 5 a 10 jaar zullen GPS Smartwatches voor kinderen de normaalste zaak van de wereld zijn. Iedereen is online en bereikbaar, jong en oud.

Natuurlijk kijken wij ook naar privacy en veiligheid, dit is belangrijk. Als bedrijf en ondernemer hoop ik dat er binnenkort Europese regelgeving komt voor onze producten en klanten. Momenteel is er nog geen officiële regelgeving waardoor er enorm veel onveilige GPS horloges Nederland binnenkomen via Chinese websites zoals Aliexpress. Daarnaast zijn er ook meerdere groothandels die deze "grijze import" modellen verkopen in Nederland. Waar moet u op letten: Deze onveilige GPS horloges werken veelal allemaal met de APP Setracker. Dit is een Chinese app, die werkt op Aziatische cloudservers. Wat gebeurd er met uw data? Geen idee. Daarnaast staan er z.g. poorten open op de achtergrond waardoor onbekenden mogelijk kunnen meekijken. Dit soort GPS horloges kosten tussen de € 14,95 tot 39,95 op Aliexpress. Daarnaast zijn deze horloges langzaam en traag, en werkt de app soms niet. Vergelijk het met een huis waar je 25 mensen in kan stallen, maar er worden 2500 in gedaan. Logisch dat het niet goed werkt. 

Heb je hier geen problemen mee, dan kun je dit overwegen. 

WIJ ZIJN ANDERS, WIJ ZIJN BELIO©

Onze GPS horloges bevatten eigen software, en werkend op Nederlandse hardware in Amsterdam. Privacy en veiligheid hebben we hoog in het vaandel. Daarnaast hebben een Nederlandse support die snel en vakkundig is. 

Daarnaast willen we veiligheid voor onze kinderen, we lopen zelf toch ook met een mobiele telefoon die te traceren is, en waarmee we kunnen bellen? Waarom wij wel, en onze kinderen niet? De techniek is er, maak er dan gebruik van, over 5 a 10 jaar zal het waarschijnlijk een maatschappelijk geaccepteerd product zijn, met slechts enkele grote spelers. 

Maak voor u zelf een overweging, en voor uw kind, maar laat u niet leiden door de maatschappelijke beïnvloeding die vanuit de media komt. De wereld ziet er anders uit dan 25 jaar geleden, en zal er over 5 a 10 jaar weer anders uit zien. U beslist!

BELIO©

 

gps-tracker-kind-belio-horloge.jpg
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop