Product toegevoegd!
0

Blog

BELIO IS OP VAKANTIE! WIJ ZIJN SNEL WEER TERUG

aug 8, 2019

BELIO© is op vakantie tot 22.08.2019 ! 

Onze support afdeling is gewoon bereikbaar via de e-mail in deze periode. Heb je dus een vraag of kom je er niet uit? Stuur dan een e-mail naar support@belio.nl

Onze logistiek, inkoop, en RMA (retou/repairs) zijn gesloten. 

Wil je toch snel het leukste GPS horloge voor je kind bestellen? Bezoek dan Bol.com en zoek op "BELIO GPS". Als je voor 23:00 uur besteld, heb je het GPS kinderhorloge morgen al in huis. Onze horloges liggen hier op voorraad, en worden verkocht door ons eigen bedrijf, een prettig idee.

Overig nieuws:

Wij krijgen zo nu en dan vragen over de tijd synchronisatie op de GPS smartwatches. Meestal komt dit door een foutieve instellingen. De juiste setting voor de tijd op het GPS kinderhorloge doe je als volgt:

- Ga naar meer > instellingen > taal en tijdzone. Zet deze op "Engels" met daaronder het cijfer "2". Druk dan op OK. Voer hier geen +2 of -1 etc. in, maar gewoon 2.

Lukt het dan nog niet, schakel het GPS horloge even uit via de app, en start het toestel opnieuw op. Wacht dan even 3 minuten (nergens op drukken), en dan moet het goed zijn.

 

BELIO© TIPS:

 

- Schakel je GPS kinderhorloge 's avonds uit. Hiermee verleng je de levensduur van de accu wel tot 50%, en je bespaard ook nog eens data. 

- Ga niet zwemmen met het horloge, dat vind BELIO© niet leuk...

- Maak je GPS kinderhorloge zo nu en dan even schoon met een doekje.

 

Fijne vakantie iedereen!

BELIO

 

 

 

 

belio-gps-kinderhorloge-vakantie.jpg
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop