Product toegevoegd!
0

Blog

INSTELLINGEN VOOR JE GPS KINDERHORLOGE

aug 20, 2019

Regelmatig krijgen wij vragen van klanten over de juiste instellingen voor onze GPS kinderhorloges. Hieronder leggen we je uit hoe ons app menu "instellingen" werkt, en wat de werking ervan is. 

APP MENU INSTELLINGEN

 

1. Werkmodus

Hoe vaak wil je dat het GPS kinderhorloge de positie doorstuurt naar je app? Je kunt kiezen uit 1,10, of 60 minuten. Zet je deze op 1 minuut, dan is je accu sneller leeg. Zet j deze op 60 minuten, dan gaat de accu veel langer mee. De meeste gebruikers hanteren 10 minuten. Let op, deze functie werkt alleen maar als het horloge in beweging is, wat op zich logisch is.  

2. Administratie Telefoonnummer

Dit is het telefoonnummer welke de rechten heeft om bepaalde zaken te wijzigen. Zoals het toevoegen van SOS of familienummers. In de meeste gevallen is dit het telefoonnummer van pappa of mamma. Dit telefoonnummer is ook gemachtigd om mee te luisteren op afstand. ( remote monitoring)

3. SOS Familie telefoonnummers

Als je de SOS alarmknop aan de zijkant voor 6 seconden indrukt, gaat het gps kinderhorloge een SOS telefoongesprek starten. Het telefoonnummer welke op positie 1 staat wordt als eerste gebeld, en het horloge welke op positie 2 staat wordt als tweede gebeld.  

4. Telefoonboek

Hier kun je als pappa of mamma tot 20 telefoonnummers toevoegen die met het GPS kinderhorloge kunnen bellen, en andersom. 

5. Wekker

Deze functie spreekt voor zich. Ons advies: Ga niet met het GPS horloge slapen.

6.  Voice monitoring

Voer hier je eigen mobiele telefoonnummer in op deze manier: 0031612345678. Zorg ervoor dat dit nummer ook bij administratienummer is ingevoerd, en dat je nummerweergave is ingeschakeld. Met deze functie kun je meeluisteren op afstand. Momenteel is deze functie nog beschikbaar, echter i.v.m. wetgevingen kan het zijn dat deze functie komt te vervallen in de toekomst.

7. Niet storen

Voer hier de tijden in dat het horloge onbereikbaar en niet actief moet zijn. Bijvoorbeeld als je kind op school is. 

8. Vind horloge

Ben je het GPS kinderhorloge kwijt? Ligt het onder de bank, of in een hoekje? Druk dan op deze knop, en het horloge gaat een geluidje geven, net zolang tot je op de SOS knop drukt. 

9. Apparaat op afstand uitschakelen.

Hiermee zet je het GPS horloge voor je kind uit. Let op, het kan 5 a 10 seconden duren voordat het horloge uitgeschakeld wordt.

10. Helderheid display

Hiermee kun je de helderheid van de display instellen. Let op, deze instellingen zijn pas van kracht als je het GPS horloge opnieuw opstart.

11. Max accu bespaar mode

Hiermee zet je het horloge in de accu bespaar stand. Vergelijk deze functie net zoals op je eigen mobiele telefoon.

12. Apparaat gegevens.

Hier vind je veel informatie inzake je toestel. Het ID nummer, wanneer je app account verloopt, je toestelnaam / kind naam. Raadpleeg de handleiding onder sectie instellingen.

13. Verander wachtwoord

Hiermee kun je een nieuw app wachtwoord instellen. Wijzig uw wachtwoord regelmatig is ons advies. 

Tot de volgende blog!

BELIO©

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

instellingen.jpg
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop