Product toegevoegd!
0

Blog

GPS TRACKERS VAN BELIO VOOR WATERPORT EN VOERTUIGEN

okt 16, 2019

GPS Trackers zijn niet alleen handig om personen te volgen, maar zijn inmiddels ook breed inzetbaar voor andere toepassingen. Steeds meer krijgen wij de vraag vanuit diverse sectoren om slimme GPS devices en iOT ontwikkelingen te maken voor derden. 

Wij ontwikkelen deze GPS trackers in samenwerking met de klanten. Ook uw mening en feedback is dus belangrijk voor ons. Heeft u dus een idee, of tip, laat het ons weten via support@belio.nl

Binnenkort starten we met een nieuwe GPS tracker die momenteel veel gebruikt wordt in de watersport. Denk hierbij aan volgboten bij grote schepen, of in sloepen. Deze nieuwe GPS tracker is IP67 waterdicht, klein, en heeft een stand-by tijd van maar liefst 14 dagen. Kleine rubberboten met een buitenboord motor zijn steeds meer doelwit van diefstal, maar met een kleine GPS tracker aan boord is uw rubberboot zo gevonden. Denkt u ook eens aan (huur)sloepen, eigenaren willen graag weten waar hun boot is. Met de slimme GPS oplossingen van BELIO© krijg je real-time en live inzicht waar uw boot is, altijd en overal. 

Ook hebben we binnenkort een prachtige oplossing voor (elektrische)fietsen. Steeds meer zijn deze voertuigen een prachtig doelwit voor dieven. Met onze vrijwel onzichtbare oplossing kunt u dan snel zien waar uw fiets is gebleven. 

Kite surfers

De GPS tracker op de foto bij deze blog is speciaal gemaakt voor kite surfers. Het apparaat is uitgerust met een simpele SOS knop waarmee de gebruiker hulp kan inschakelen als deze in nood is. De tracker gaat in een wetsuit (binnenzak) en kan een stootje hebben. Daarnaast is de GPS tracker IP67 waterdicht. Belangstelling? Neem dan even contact op met ons via verkoop@belio.nl 

Overig nieuws: Wij gaan stoppen met de verkoop van onze BELIOTOUCH Senioren GPS horloges, daar wij ons op andere markten gaan focussen. Verder komt er binnenkort een BELIOTOUCH APP update met kleine bugfixes.

Zo ziet u maar, we zijn volop bezig met nieuwe ontwikkelingen. 

Tot de volgende keer!

TEAM BELIO©

 

 

 

 

gps-watersport-tracker.jpg
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop