Product toegevoegd!
0

Blog

BELIO©TOUCH UPDATE ONTWIKKELINGEN

okt 24, 2018

We zijn er druk mee bezig, dag in, dag uit. De release van de BELIO©TOUCH. Er gaan dagelijks letterlijk honderden Skype berichten heen en weer tussen ons, engineers, firmware makers, en security mensen, of te wel: We zitten niet stil, en dat moet ook niet. De GPS kinderhorloge business vraagt om innovatie, veiligheid, en kwalitatief hoogwaardige producten, en het liefste van en op Nederlandse bodem. 

Met de BELIO©TOUCH gaan we daar aan voldoen, met alle bug's en problemen die we vast nog wel gaan tegenkomen in de komende maanden, de intentie blijf: Kwaliteit, veiligheid, en betrouwbaarheid. Deze 3 woorden zitten inmiddels in ons DNA, en we doen er alles aan om dit door te voeren in onze producten en diensten. Nog steeds zien wij in Nederland en België veel onveilige GPS kinderhorloges die werken op Aziatische servers met voornamelijk Chinese app platformen. De vraag is: Werkt het, en zo ja: Waar gaat uw data heen, en wat doen ze ermee? Niemand die het u gaat vertellen. Bij ons werkt dit compleet anders, we sommen het even voor u op:

 

BELIO©TOUCH

 

- Werking op een Nederlandse server in Amsterdam.

- Nederlandse APP en Webplatform, 24/7 monitoring en beveiligde datacenters.

- Wij hanteren de AVG Privacy wetgeving, en slaan geen onnodige data op.

- Route histories bekijken

- Al uw gegevens blijven in Nederland.

 

- AES Encrypties in combinatie met SSL beveiliging, in APP + WEB.

 

Voorbeeld: Bij vele buitenlandse maar ook binnenlandse concurrenten moet je een APP account aanmaken om je horloge(s) te laten werken. Ze vragen om je naam, adres, geslacht, leeftijd, e-mailadres, en nog veel meer onzin. Waarom? Deze data is kennelijk interessant om te gebruiken voor toekomstige producten, of simpelweg voor de doorverkoop van uw gegevens. Deze gegevens belanden op onveilige servers, en u bent letterlijk "niet in control" hierover. Daarnaast worden de positionering gegevens oneindig bewaard, en kunt u dit niet verwijderen.

Wij van BELIO© doen hier niet aan mee. U hoeft bij ons geen APP account aan te maken met privacy gevoelige informatie, dit is ook helemaal niet nodig voor een correcte werking van het horloge. Wat hebben we dan wel nodig? U logt in met uw horloge ID, maakt een wachtwoord aan, vult de telefoonnummers in, en optioneel de naam van uw kind, thats it. Meer informatie is niet nodig. 

 

Binnenkort meer. 

demo-webplatform.jpg
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop