Product toegevoegd!
0

Blog

BELIO TOUCH IN DE MAAK

sep 19, 2018

UPDATE 15.10.2018: We hopen de BELIO© TOUCH in november te releasen. Wilt u een exemplaar reserveren, stuur dan een e-mail naar verkoop@belio.nl met als onderwerp: Pre-Order BELIO TOUCH. Wij zetten uw e-mail dan op de lijst, en informeren u vervolgens éénmalig als het toestel beschikbaar is. ( Dit is geen nieuwsbrief aanmelding, maar een éénmalige e-mail)

 

Nog enkele maanden, en dan gaan we los met de BELIO© touch GPS horloges voor kinderen! De verwachting is dat deze GPS horloges eind 2018 leverbaar zijn in Nederland, België, en Duitsland. 

We zijn op dit moment druk bezig met de inrichting van onze Nederlandse VPS server die in Amsterdam staat. Deze Nederlandse server voldoet aan alle privacy en AVG wetgevingen die inmiddels in werking zijn gegaan voor bedrijven binnen Europa. Ook ons huidige model, de BELIO1 werkt op een Europese server in Frankfurt.  De nieuwe BELIO© APP wordt net zoals de huidige APP met SSL en 128BIT AES beveiligd, en 24/7 gemonitord. 

 

BELIO© TOUCH

 

Ons nieuwe  BELIO© Touch GPS horloge voor kinderen vanaf 5 jaar is voorzien van een "touch-screen". Kinderen kunnen ermee bellen en gebeld worden door uitsluitend bekende telefoonnummers. De BELIO© Touch is voorzien van zowel een analoge als een digitale klokweergave, wat superhandig is voor kinderen die het moeten leren. Naast de GSM functie heeft het toestel ook een WeChat optie. Via het horloge kan het kind spraakberichten inspreken en verzenden met 1 druk op de knop. Ditzelfde geld voor de ouder, die dit ook kan doen via de APP. De BELIO© Touch is voorzien van een digitaal adressenboek waarmee het kind kan kiezen en bellen. Daarnaast kun je als ouder kijken hoeveel stappen, en welke route je kind heeft afgelegd op een dag. 

De BELIO© Touch kan op de volgende manieren de positie opvragen: GPS, WIFI, en via LBS+ (UMST masten).

De accu gaat maar liefst 7 dagen mee, als je niet met het toestel gaat bellen, of te wel:  Je gebruikt het horloge puur voor het traceren en monitoren van je kind. 

De BELIO© Touch is IP67 waterdicht. (Je kunt er niet mee zwemmen) Wel handen wassen, mee in de regen lopen en spelen, per ongeluk onder douche gaan staan, etc. 

De prijs van ons nieuwe BELIO© Touch GPS kinderhorloge wordt € 129,- incl. verzending. Het gebruik van de APP is het eerste jaar gratis, en daarna € 9,95 per jaar. 

 

A23-zwart.jpg
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop