Product toegevoegd!
0

Blog

Yes, meer dan 1000 Facebook vrienden voor BELIO®

jan 24, 2017

Yes, we zijn over de 1000 vrienden op Facebook. Hier konden we 4 weken terug alleen nog maar van dromen!

Waar we erg blij van worden zijn de vele positieve reacties en e-mails die we krijgen van mensen die enthousiast zijn over het BELIO® GPS horloge. Met name de felle kleuren en het design zijn een "hot topic". De afgelopen weken hebben reeds enkele honderden klanten een BELIO® GPS toestel besteld via onze website, en de reacties stromen dagelijks binnen. In de eerste 2 weken hadden we nog wat kleine issues met de APP, echter is dit inmiddels verholpen. De kleuren in de APP zijn aangepast naar het prachtige BELIO® blauw, en we hebben nog wat kleine vertalingen doorgevoerd voor onze Engelse sprekende klanten. De BELIO® APP is namelijk drietalig: Nederlands, Engels, en Frans.

Zodra we bij de 2000 paginalikes zijn gaan we wederom een BELIO® GPS Kinderhorloge verloten. Like daarom onze pagina, en deel het #winactie bericht. Onze facebook pagina is: https://www.facebook.com/beliohorloge/

Wist je dat de BELIO® inmiddels ook te koop is via Bol.com? Ook onze andere partners GPS4KIDS, en TVHEROES verkopen de BELIO®.

 

BELIO® | Het allerleukste GPS kinderhorloge

Weet waar je kind is, een veilig idee.

BELIO-FACEBOOK.png
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop