Product toegevoegd!
0

Blog

Waarom kiezen voor BELIO?

jan 16, 2017

Waarom moet ik kiezen voor een BELIO® GPS Horloge telefoon? Het is gewoon het leukste en beste GPS kinderhorloge van Nederland en België zou ik wellicht kunnen zeggen, echter is dit waarschijnlijk iets te kort door de bocht.

Wat maakt de BELIO® beter ten opzicht van de concurrentie ?

1.

Ten eerste is BELIO® een horloge voor kinderen wat je in Nederland niet snel elders zult gaan vinden. Hiermee is de BELIO® uniek. Het design van het GPS horloge is gewoon supercool en gemaakt van de beste materialen, met CE keurmerk.

2.

In tegenstelling tot de goedkope varianten die u wel eens in aanbiedingen ziet op bijvoorbeeld veilingwebsites of landelijke dagbladen werkt de BELIO® op een server die in Europa staat. Hiermee garanderen wij een razendsnelle (real-time)werking.

3.

De goedkope GPS horloges die u via dit soort websites koopt zijn vaak niet CE gecertificeerd, en ook niet geschikt voor het Europese telecomnetwerk. Hierdoor werken deze z.g. Q50 horloges veelal niet. Mochten ze wel werken, want dat kan ook, dan laat de GPS positionering vaak te wensen over. De BELIO® heeft de allernieuwste GPS chip aan boord, in combinatie met WIFI en LBS positionering. Beter dan dit kan het niet.

4.

De afgelopen jaren hebben wij als bedrijf vele honderden van deze goedkope Q50 GPS horloges voorbij zien komen : Uitgebrande 220v laders, gesmolten laders, afgebrande USB kabels, en enkele exploderende accu's. Nog dagelijks krijgen wij meldingen binnen met schokkende gebeurtenissen. In Nederland worden deze modellen nog steeds verkocht, en er lopen waarschijnlijk wel honderden of duizenden kinderen rond met zo'n Q50 horloge. Wil je als ouder dit horloge nog bij je kind omdoen? We gaan binnenkort wat foto's posten via dit blog zodat u het zelf kan zien.

Koop daarom een veilig product, waarvan je als ouder weet dat goed werkt, en Nederlandstalig is: BELIO®

 

Vraagteken-pop1.jpg
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop