Product toegevoegd!
0

Blog

Kinderen moeten veilig kunnen spelen

jan 29, 2017

Veiligheid voor je kind, dat wil toch iedere ouder. Vroeger was toen, en nu hebben we de GSM en GPS techniek. Daar moeten we gebruik van maken vind ik als ouder. Natuurlijk moet iedereen voor zichzelf de overweging maken of een GPS horloge voor kinderen de juiste oplossing is, maar wij zijn er maar wat blij mee.

Persoonlijk gebruiken we het BELIO GPS horloge enkele uren per dag, meestal na schooltijd als de kinderen buiten gaan spelen of naar vriendjes en vriendinnetjes gaan. Let wel, onze kinderen zijn 6 en 7 jaar.

Ervaring leert dat ze vaak de tijd vergeten, of net iets verder gaan dan afgesproken. Dit is kind eigen volgens mij. Ieder kind gaat ontdekken, leren, spelen, en de wereld verkennen. Volgens mij deden we dit allemaal vroeger.

Als ouder vind ik het een veilig gevoel als nu even kan zien waar mijn kind is, of dat ik ze even kan bellen als het nodig is. Het heeft niks met wantrouwen te maken, maar met veiligheid. De techniek is er, maak er dan ook gebruik van.

De reacties die we vaak krijgen van pappa's is: Moet dat nou echt, en wat kost dat?. De reacties van Mamma's zijn veelal: Wat handig, en welke kleur gaan we kopen. Het zal iets met de traditionele rolverdeling te maken hebben..  :).

Maar goed, het mooie weer komt er weer aan, en de kinderen gaan weer naar buiten. Koop je BELIO GPS direct bij ons of bij eens van onze partners. Ontdek het gemak en het veilige gevoel als je kind een BELIO GPS horloge draagt. Ben je niet tevreden, dan heb je bij ons een geld terug garantie.

De veiligheid van je kind gaat boven alles, en de BELIO helpt je hiermee een handje.. :)

 

20121011-194445.jpg
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop