Product toegevoegd!
0

Blog

Een gat in de lucht springen

jan 6, 2017

Iedere ondernemer is natuurlijk erg blij met z’n klanten. Maar zo blij als wij zijn met onze eerste  BELIO® klanten  worden we denk ik nooit meer. Zo gelukkig dat je met je handen in de lucht gaat bij de eerste orders,  om vervolgens een gat in de lucht te springen ;-)

De blijheid wordt des te groter als je bedenkt welke moeite zo’n nieuwe klant moet doen om je überhaupt te vinden.  Google doet z’n werk nog niet optimaal omdat de BELIO® website erg nieuw is, ons marketing budget is nog aan de lage kant, we hebben nog weinig social media capaciteit, en je concurreert met online veiling en –dag deal aanbieders die slechte en onveilige GPS horloges voor €29,95 aanbieden, met alle gevolgen van dien. Echter kan ik deze onwetendheid niemand kwalijk nemen, we hebben hier een “missie” mee te volbrengen.

Als een klant je ondanks al deze obstakels toch vindt en een bestelling plaatst voor een Nederlands kwaliteitsproduct, dan blijft dat bijzonder, en is het een extra motivatie om door te gaan : Laten zien aan iedereen dat de BELIO® bestaat, en dat dit het beste, veiligste, en snelste GPS horloge voor kinderen is wat je kunt kopen.

Natuurlijk komt het ons niet  aanwaaien. We zijn nu 2 maanden bezig met de BELIO® , echter hebben we al 4 jaar ervaring met GPS4KIDS. Gratis publiciteit is mager, Social media is een uitdaging, promotie en marketing is op de Euro’s letten, en creativiteit moet uit je hoofd komen. Maar wat is het leuk om met de BELIO®  GPS horloges op pad te gaan naar potentiele klanten, en aan de positieve verbazing op hun gezichten wen ik nooit, evenals de reacties van ouders die voor het eerst een GPS horloge gebruiken bij hun kind. Wat een gemak en tijdsbesparing, en “een veilig idee” is meest gehoorde reactie.

We zijn een klein familiebedrijf  in de wereld van IOT (Internet of Things) met grote ambities, waar niemand op z’n uren let, waar we ’s avonds na 22:00 uur soms nog mailtjes sturen of inkomende telefoontjes van klanten oppakken, dat is de “drive” van ons bedrijf. Klanten waarderen dit enorm is onze ervaring in de afgelopen 4 jaar. Inmiddels hebben we duizenden klanten voor onze GPS horloges die we verkopen via andere websites zoals GPS4KIDS.

Natuurlijk denken we na over de toekomst van BELIO® en onze andere GPS horloges, dus kijken we al stiekem naar eventuele uitbreiding in ons personeelsbestand. Een APP ontwikkelaar, extra mensen op de support afdeling indien nodig, en nog 1 of 2 mensen in de logistiek. We gaan het allemaal wel meemaken in 2017, wij hebben er in ieder geval erg veel zin in.

De BELIO®  is en blijft voor het allerleukste en beste GPS horloges wat er is voor kind en ouder.

 

Waarom dan zult u zeggen? Hieronder nog een korte opsomming:

 

  • De BELIO® ziet er supercool uit
  • De BELIO® is Nederlandstalig, zowel toestel + APP
  • De BELIO® positioneert via GPS, LBS+, en WIFI
  • De BELIO® traceert je kind binnen 5 seconden
  • De BELIO® is het snelste GPS horloge op de markt
  • De BELIO® is sterk, degelijk, en stabiel
  • De BELIO® heeft een uniek design
  • De BELIO® is betaalbaar
  • De BELIO® werkt wereldwijd


Wij wensen iedereen een geweldig en gezond 2017 toe!

P.s. Heeft u nog vragen over uw BELIO® GPS horloge, e-mail ons dan gerust. We helpen u graag, ook in de avonduren ;-)

Ons e-mail adres is verkoop@belio.nl

 

 

gelukkig.jpg
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop