Product toegevoegd!
0

Blog

WATERDICHT IP67 GPS HORLOGE KIND: BELIO©TOUCH

jan 23, 2019

De BELIO©TOUCH GPS horloges voor kinderen zijn IP67 waterdicht! Dit houd theoretisch in dat je ermee onder de douche kunt gaan, of in stilstaand water, tot maximaal 1 meter diepte, voor een maximale periode van 30 minuten kunt gaan. Pfff, en hoop theorie, maar we raden het niet aan. Belangrijkste is dat het horloge niet direct defect zal gaan als het voor een korte periode onderwater is, of in aanraking komt met water. Een dagje op het strand tussen het zand zal ook geen probleem zijn met de BELIO©TOUCH. 

Kort samengevat: De BELIO©TOUCH kan even onderwater, maar ga er niet mee zwemmen. Dit kan leiden tot permanente schade aan het toestel. Waterschade valt namelijk ook buiten de garantie, puur omdat wij het niet kunnen controleren. 

De verwachting is dat wij binnen 2 jaar komen met een 100% waterdicht GPS kinderhorloge waarmee je ook kunt zwemmen. Deze techniek is volop in ontwikkeling, maar nog niet te koop. Andere aanbieders die beweren dat je ermee kunt zwemmen, trap er niet in, want dit gaat voor 99,9% zeker fout. 

P.s.  heeft u een tip, idee, of wilt u iets kwijt? Laat het ons weten via support@belio.nl

Tot de volgende blog,

BELIO

 

waterdicht-gps-horloge-kind.jpg
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop