Product toegevoegd!
0

Blog

OUDEREN SMARTWATCH MET GPS: BELIO© SENIOR

feb 25, 2019

In maart 2019 start we met de verkoop van een nieuw model: BELIO©TOUCH SENIOR. Deze GPS smartwatches zijn speciaal ontwikkeld voor senioren en ouderen die hulp behoevend zijn of gewoon een stukje extra veiligheid willen hebben. 

De display is voorzien van grote cijfers en letters zodat deze duidelijk af te lezen zijn. Aan de zijkant van het GPS horloge zit een grote SOS noodknop om te bellen.

Dit nieuwe BELIO© horloge is net zoals de "kinder" versie voorzien van de laatste MTK chip en voorzien onze eigen firmware. Uiteraard werken al onze smartwatches voor kinderen en ouderen op onze eigen Nederlandse server in Amsterdam. 

Voor wie:

Ouderen die erop uit willen, en stukje veiligheid mee willen hebben. Met de BELIO© SENIOR staat u altijd in contact met uw dierbaren. Via onze Nederlandse App en PC dekstop webplatform kunt u eenvoudig zien waar het GPS horloge zich bevind.

Kinderen vanaf ca. 12 jaar kunnen dit horloge ook prima dragen.

Onze GPS smartwatches werken door heel Europa. 

Toestel adviesprijs € 149,- 

Introductieprijs € 129,- all-in. 

Het gebruik van de APP + PC Desktop platform is het eerste jaar gratis. Daarna betaald u slechts € 9,95 per jaar, per horloge voor het gebruik van ons platform.

Reserveren? Stuur dan een e-mail naar verkoop@belio.nl

 

belio-ouderen-gps-tracker-collectie.jpg
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop