Product toegevoegd!
0

Blog

GPS HORLOGE VOOR KIND: IETS VAN DEZE TIJD OF ONNODIG?

mrt 11, 2019

GPS Smartwatches voor kinderen, overbodige luxe, superhandig, of gewoon noodzaak?

 

We krijgen regelmatig e-mails van ouders in onze inbox: "Maar dat hadden we vroeger toch ook niet?" Dat klopt, want vroeger hadden we wel meer dingen niet. Geen smartphones, geen Whatsapp, geen Facebook, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Als we u 20 jaar geleden hadden gevraagd of uw een mobiele telefoon wou hebben, dan had u ook gezegd "wat moet ik daarmee, ik heb toch een vaste telefoon of stuur maar een brief". 

De wereld om ons heen veranderd snel, wat morgen op het nieuws is, zijn we volgende week alweer vergeten, zo snel gaat het. Werken, school, kids, eten, sporten, slapen, en weer door... De moderne pappa en mamma hebben het er maar druk mee tegenwoordig. 

Is een GPS horloge iets voor mij en mijn kind?

Dit is een persoonlijk afweging. Het ene kind is een wegloper, terwijl de ander altijd in de buurt zal blijven. Met name bij kinderen van 4 tot 6 jaar die net buiten in de buurt gaan spelen kan een GPS horloge een uitkomst zijn voor zowel kind als ouder. Via onze Nederlandse app kun je snel zien waar je kind is, en zo hulp bieden als het nodig is. Ook kun je gemakkelijk even met je kind bellen om te horen als alles goed gaat. 

Bij kinderen tussen de 6 en 10 jaar is de GPS positionering minder belangrijk. Als wij het zo beoordelen wordt de functie wel gebruikt, maar is de GSM / Belfunctie veel belangrijker voor zowel pappa en mamma, alsmede ook voor uw kind. Het cool is het als je even kunt bellen met het horloge! Thuis komen, we gaan eten! 

Kan iedereen met mijn kind bellen?

Nee! Via de App stel je als ouder de telefoonnummers in die met het horloge kunnen bellen, en andersom. Onze firewall op de server houd onbekende telefoonnummers tegen, een prettig idee. Maak ook duidelijke afspraken met uw kind over het belgedrag.

Heeft u vragen over onze GPS horloges, of wilt u advies? Stuur ons gerust een e-mail via verkoop@belio.nl. Wij helpen u graag.

 

BELIO©

 

gps-tracker-kind-horloge-sos-bellen.jpg
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop