Product toegevoegd!
0

Blog

ROUTE FA91 GPS SMARTWATCH- IDEAAL VOOR DE WINTERSPORT

feb 1, 2023

De voorjaarsvakantie zit er aan te komen! Nog een paar weken en dan is het weer zover. Ga je op wintersport, en kunnen wij ons allernieuwste GPS kinderhorloge van harte aanbevelen! De Route FA91 is een supercool en stijlvol horloge voor kinderen vanaf 7 en ouder. Het is klein, dun, en zeer compact. Daarnaast werkt dit toestel vlekkeloos door heel Europa!

6 Supergave kleuren!

Wit, zwart, oranje, rood, roze, en groen. Het maakt niet uit welke kleur je mooi vind, er is volop keuze. Vind je de kleur toch niet mooi, dan kun je later altijd nog een los bandje in een andere kleur bijbestellen via onze winkel. 

KPN Prepaid - Europese werking

Waar je in Europa ook naar toe gaat, de Route FA91 is een GPS SOS kinderhorloge die overal zal werken zolang er maar een 4G GSM netwerk beschikbaar is. Wij adviseren om een KPN prepaid te gebruiken, want deze werken overal in Europa zonder een aparte bundel hiervoor aan te schaffen. Daarnaast is het opwaarderen een fluitje van een cent bij KPN, snel en eenvoudig. 

Meerder achtergronden

De Route FA91 is een GPS horloge met meerdere achtergronden. Van digitale klokweergave naar analoog, met verschillende achtergronden, het kan allemaal. 

SOS Knop

Laten we hopen dat het niet vaak voorkomt, maar de Route FA91 GPS watch is voorzien van een SOS knop aan de zijkant. Als je deze enkele seconden indrukt, dan wordt het ingestelde SOS telefoonnummer gebeld. Uiteraard is het beter als je gewoon vanuit het digitale adressenboek gaat bellen.

Videobellen

De Route FA91 is voorzien van een HD camera aan de voorzijde. Hiermee kun je videobellen met je kind. Dit werkt via het 4G datanetwerk. Superhandig en duidelijk beeld. 

Klein en compact

De Route FA91 is absoluut een van kleinste en meeste compacte 4G GPS kinderhorloges die te koop is in Nederland. Het horloge past vrijwel om iedere pols vanaf 6 a 7 jaar en ouder. Daarnaast is toestel erg ligt, en compact. 

Of te wel: Zoek je een klein, compact en stijlvol GPS horloge? Dan is de Route FA91 het GPS kinderhorloge voor jou!

 

klein-gps-horloge-waterdicht-kind-sos-fa91.jpg
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop