Product toegevoegd!
0

Blog

GPS HORLOGES VIA CHINESE WEBSITES

jun 12, 2017

WAAROM ZOU IK EEN BELIO® KOPEN ALS IK GPS HORLOGE VOOR €20 OP CHINESE WEBSITES KAN BESTELLEN?

 

Deze vraag krijgen we regelmatig in onze e-mail inbox gedropt of in reacties op Facebook. Reacties: € 129!! Op Ali voor € 20, veel te duur, oplichters, duur, etc. We krijgen de mooiste opmerkingen en verwensingen naar ons hoofd geslingerd zo nu en dan. Maar goed, als we 100 reacties krijgen, zijn er 1 tot 5 in deze categorie, op 1 hand te tellen. Veelal zijn het mensen die zich niet verder verdiepen in de materie van de GPS horloges, de mensen in het bedrijf, en het concept. Zonder dat ze je kennen roepen ze: Oplichter. 

 

Als ondernemer knaagt dit aan je. Je heb maanden lang aan je concept en product gewerkt, dag en nacht, ook in het weekend. Met als enige doel: Maak je BELIO® GPS KINDERHORLOGE beter dan de rest. En waarom? Omdat we in het verleden via ons zusterbedrijf GPS4KIDS alleen maar ellende hebben gehad met klanten die GPS horloges via sites zoals Aliexpress hadden besteld. Veelal kwamen ( en komen nog steeds) deze mensen naar ons omdat we een soort gelijk horlogekastje verkochten, echter hebben we onze modellen aangepaste soft en -hardware on-board. 

 

We zien zo nu en dan nog steeds erg vervelende zaken langskomen in onze mailbox: Smeltende laders en accu's, GPS horloges die in de brand vliegen, en horloges die algemeen falen. Daarnaast maken deze GPS horloges gebruik van een APP genaamd Setracker. Deze APP die bij de Aziatische gps horloges meegeleverd wordt is enorm traag en foutgevoelig. Daarnaast is de veiligheid van uw privacy gegevens niet gewaarborgd. De Setracker van GPS4KIDS is een aangepaste EU versie die op een server met SSL verbindingen werkt. Niet te vergelijken met de Aziatische versie. Deze Aziatische versie kunt u vergelijken met een ruimte waar 100 personen in kunnen, echter stoppen ze er 2500 in. Dit leid tot algemeen falen en een enorme traagheid. Ook de horloge kwaliteit vanaf dit soort websites is echt belabberd. 

 

Maar goed, wat verwacht je van een GPS horloge wat € 20,- kost? Veiligheid en een goed werkend product? Voor € 20 ? 

 

DIT MOEST ANDERS!

 

Toen we de BELIO® ontwikkelden hebben we alle situaties in acht genomen die mensen de afgelopen jaren hebben ervaren en meegemaakt bij het bestellen van GPS kinderhorloges vanaf Chinese websites. 

 

HET BELIO GPS HORLOGE:

 

- Een razendsnelle Nederlandse APP, die real-time en live werkt, zonder vertragingen

- Nederlandstalig horloge en APP

- Getemperd glas

- Beveiligde server met SSL

- 1 Knop bediening.

- Plug en Play werking binnen 5 a 10 minuten

- Nederlandse handleiding, en uitgebreide FAQ online

- 24/7 support Nederlandstalig

- Gratis prepaid simkaart met €10 van KPN erbij

- Sterke bandjes van PE van maar liefst 3mm dik anti-allergie materiaal

- Oerdegelijke horlogekast

- Vervangbare onderdelen zoals accu, glas, bandje. 

- Kraakhelder HIFI geluid 

- GSM functie, bellen en gebeld worden

- Routehistorie bekijken

- GPS positionering d.m.v. GPS, LBS+, en WIFI signalen

- Veiligheid en snelheid

- Opladen binnen 60 minuten met een gecertificeerde USB laadkabel.

 

Dat is de BELIO®! Snel, veilig en betrouwbaar.  

aliexpress.jpg
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop