Product toegevoegd!
0

Blog

BELIO©TOUCH - ZILVERLINE IN DE MAAK

apr 13, 2019

In mei 2019 krijgen we weer een nieuwe kleur erbij: BELIO©TOUCH ZILVERLINE

Een supergave kleur, met een mooie uitstraling! Dit wordt kleurnummer 6 in de reeds bestaande lijn van de BELIO© GPS kinderhorloges. Onze huidige kleuren Zwart/Rood, Zwart, Blauw/Wit, Rood/Wit en Roze blijven natuurlijk ook gewoon beschikbaar. 

Overig nieuws

Er zit weer een app update aan te komen met optimalisaties. Zo krijgt de Google map een update, en zullen er kleine aanpassingen komen m.b.t. de alarmen en instellingen. Daarnaast worden er op de achtergrond nieuwe horloge modellen toegevoegd die klaar zijn gemaakt voor alle 4G netwerken van vrijwel alle Europese GSM providers. Dit is de eerste stap naar een nieuwe generatie GPS horloges voor kinderen en ouderen. Binnenkort meer informatie hierover. 

2-Weg autorisatie

Binnenkort starten we met een 2-weg autorisatie systeem voor het inloggen op onze app. Veiligheid is het belangrijkste wat er is, en dit zit in ons DNA. Met deze nieuwe inlogmethode zijn we er 99,9% zeker van dat u de eigenaar bent van het GPS horloge.

Horloge gestolen?

Wij krijgen wel eens een melding dat een horloge zoek is geraakt of gestolen. In dat geval kunt u ons het horloge ID nummer toesturen zodat wij het horloge kunnen blokkeren. Hiermee wordt het horloge onbruikbaar. Doe altijd aangifte, en raadpleeg uw verzekering.

Buitenland

Ga je binnenkort naar het buitenland? Vergeet dan niet om een EU bundel af te sluiten bij uw GSM provider als u een prepaid kaart gebruikt. Bij sommige providers moet je namelijk nog steeds een extra bundel afsluiten bij prepaid "internet" gebruik buiten Nederland. Controleer dit voor uw vertrek.

Tot de volgende blog,

Team BELIO©

 

 

 

belio-gps-horloge-zilverline.jpg
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop