Product toegevoegd!
0

Blog

Functies in de BELIO® GPS horloge APP

feb 14, 2017

De BELIO® GPS horloge APP heeft diverse functies waarmee je als ouder het GPS horloge kunt bedienen. Op basis van de onderstaande afbeelding geven we wat meer uitleg over de functies.

Het onderstaande plaatje is de meest gebruikte functie in de BELIO® APP: De positioneringskaart.

Aan de bovenkant ziet u staan: Positie | Bellen | Traceren | Veiligheidszone.

Onder deze knoppen ziet uw de landkaart met de actuele positie van het GPS kinderhorloge. Linksonder in het scherm ziet u een rode cirkel waarmee u kan switchen tussen een digitale kaart of de Google Map satelliet kaart.  

In de tekstballon ziet u staan:

- GPS ( manier van positionering )

- Datum

- Tijdstip laatste GPS meting

- Adres laatste meting

 

We gaan even wat dieper in op de interface knoppen aan de bovenkant van het scherm.

Positie

Als u op deze knop drukt gaat het BELIO® GPS kinderhorloge in live tracking mode. Hier wordt de positie voor een periode van 10 minuten live gevolgd en zult u op de 5 seconden een update krijgen van de actuele positie. Deze functie is bijvoorbeeld handig als uw kind naar school moet fietsen of naar een bepaald adres, en u wilt live meekijken. Na 10 minuten gaat de BELIO® weer automatisch naar de standaard mode.

Bellen

Als u op deze knop drukt gaat de BELIO® u op afstand bellen, zonder dat uw kind het merkt. Deze functie noemen we ook wel de spy / meeluisterfunctie. Uw kind merkt niet dat er een verbinding tot stand wordt gebruikt en kan dit ook niet zien op de display. U kunt als ouder dus ongemerkt meeluisteren.

Traceren

Met deze knop kunt u de routehistorie bekijken van het GPS horloge. Selecteer de datum, en klik op Ok. U krijgt nu de posities te zien waar het BELIO® GPS horloge is geweest.

Veiligheidszone

Met deze functie kun u een virtuele cirkel trekken om uw huidige positie met een minimum van 500 meter. Gaat uw kind buiten de zone dan ontvangt u een SMS bericht via de APP.

De komende maanden gaan we nog enkele leuke functies inbouwen, houd onze blog en Facebook pagina in de gaten.

 

Hoofdscherm BELIO GPS horloge APP

 

GPS_BELIO_HORLOGE_APP.PNG
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop