Product toegevoegd!
0

Blog

BELIO® GPS Horloge ideaal voor een dagje weg

feb 20, 2017

Een dagje weg, op vakantie naar de camping of het buitenland, of gewoon voor thuis, de BELIO® is de totaal oplossing voor ouder en kind op het gebied van GPS positionering.

Afgelopen weekend hebben we in Scheveningen flyers uitgedeeld en demonstraties gedaan bij de mooiste pier van Nederland. Het was erg druk en er was veel belangstelling voor ons product. Op een paar kritische reacties van oude mensen (hadden wij toch vroeger ook niet....zucht..) was vrijwel iedereen positief. Wat mij opvalt is dat nog maar weinig mensen weten dat er zulke GPS systemen voor kinderen bestaan. Bij GPS positionering denken de meeste mensen nog steeds aan kastjes in auto's, en dat soort ingewikkelde dingen.

Dat hoeft niet meer, want de BELIO® is super gemakkelijk in gebruik.

Maak ( bij voorkeur KPN ) je sim kaart pincode vrij, plaats deze in het horloge (zie ons Youtube kanaal), laad het GPS horloge op, maak een account aan, en koppel je BELIO® met de ingebouwde QR scanner via de APP. Klaar! Echt waar, dit is 5 minuten werk.

Vervolgens kun je als ouder:

  • Kijken waar je kind is, als deze binnen of buiten is
  • Bellen met je kind
  • Je kind kan jou bellen, en niemand anders
  • De routehistorie bekijken, zie middelste foto hieronder, deze is wel uitgezoomd)
  • Veiligheidszones instellen
  • Volledige SMS berichten naar het horloge sturen
  • En binnenkort nog veel meer...

De BELIO® is gewoon het allerleukste en nog belangrijker: Het beste en snelste GPS horloge voor kinderen wat er te koop is.

Daarnaast hebben wij de BELIO® APP in eigen beheer en op een veilige Europese server geplaatst. Hierdoor kunnen wij een razendsnelle werking garanderen, en staan wij bij support vragen 24/7 voor u klaar.  

Route historie BELIO® GPS horloge telefoon Route tracking met de BELIO® GPS tracker BELIO® GPS Horloge ideaal voor een dagje weg of op vakantie

 

 

BELIO_GPS_Horloge_kind4.PNG
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop