Product toegevoegd!
0

Blog

BELIO GPS HORLOGE IN DUITSLAND

jul 20, 2017

Sinds enkele maanden is het BELIO® GPS horloge ook te koop in Duitsland via enkele retailers. Onze buren zijn erg enthousiast over ons GPS horloge voor kinderen. Via de meeste verkoopkanalen was het tot enkele maanden geleden alleen mogelijk om Aziatische GPS horloges te bestellen, echter werken deze over het algemeen niet of slecht in Duitsland. 

 

"Een uitvinding, we willen niet meer anders"

 

De truc van de BELIO® GPS horloges zit in de razendsnelle APP, en live verbinding met het GPS horloge. Hiermee weet je dus binnen 1 tot 4 seconden waar je kind is. De meeste alternatieve en goedkope GPS kinderhorloges werken namelijk met een enorme vertraging 30 tot 60 seconden, of via een "push" knop waarmee je de positie moet opvragen op verzoek van de gebruiker. Dat is anders bij de BELIO®: Deze heeft altijd een real-time en live verbinding als je de APP opent. Veiligheid en snelheid zijn cruciaal als je wilt weten waar je kind is. Daarnaast is onze cloud server opgedeeld in een beperkt aantal gebruikers op een bepaalde gedeeltes waarmee je snelheid kan garanderen. Chinese GPS horloges zoals de Q50 werken veelal met honderdduizenden gebruikers op één slecht beveiligde server. Gevolg: Positioneren werkt niet, APP storingen, onbetrouwbaar, of te wel: Een drama. Dit wil je als ouder niet. 

 

De BELIO® GPS horloges werken in Duitsland met o.a. Vodafone en T-Mobile. Via onze partners worden de simkaarten meegeleverd naar de klanten. We hebben zelf inmiddels een Duitse support afdeling beschikbaar, of te wel: Wij zijn er klaar voor om Duitsland volledig te veroveren!

 

 

duitsland.png
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop