Product toegevoegd!
0

Blog

Waterdichte GPS kinderhorloges

apr 18, 2017

Kun je gaan zwemmen met het BELIO® GPS kinderhorloge ?

 

Deze vraag krijgen we regelmatig via onze helpdesk. Het antwoord is nee. Je kunt helaas nog niet gaan zwemmen met je BELIO®. Het toestel is IP65 waterdicht, wat staat voor spat en -regenwaterdicht. Of te wel: Regen, en wat gespetter met water is allemaal geen probleem voor onze GPS horloges, maar als je ermee in het zwembad gaat, dan is het einde oefening voor de BELIO®.

 

Waarom ontwikkelen jullie geen 100% waterdicht GPS horloge voor kinderen ?

 

Op de achtergrond zijn we hier druk mee bezig, en de verwachting is dat wij binnen nu en 2 jaar wel met een 100% waterdicht model op de markt gaan komen. Echter vooralsnog zijn de luidspreker en de microfoon niet waterdicht te krijgen. Let wel, pas sinds enkele maanden zijn de eerste smartphones op de markt die 100% waterproof zijn. Onze verwachting is dat producenten en ontwikkelaars hier op in zullen spelen, en dat er de komende jaren nog veel meer GPS apparaten 100% waterdicht gemaakt gaan worden. De vraag is er, nu de markt nog. Bij BELIO® blijven we door ontwikkelen en testen op dit gebied.

 

Waarschuwing: Er zijn enkele GPS kinderhorloges op de markt die beweren 100% waterdicht te zijn, echter wordt u hier misleid. Deze modellen zijn waterdicht tot 50cm diepte, voor een periode van 3 minuten. Daarna is het dus gebeurd met de pret. Trap hier niet in, want u koopt een kat-in-de-zak, en krijgt een enorme teleurstelling. Met name de Chinese aanbieders hebben hier een handje van. Daarnaast werken 9 van de 10 modellen die via Chinese websites in Nederland komen niet op het Europese telecom netwerk.

 

BELIO® Het leukste en snelste GPS kinderhorloge. Met Nederlandse APP en 12 maanden garantie.

 

 

Waterdicht-gps-horloge-kind.jpg
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop