Product toegevoegd!
0

Blog

RETOURDEALS, SMARTWATCHES EN OVERIG NIEUWS

sep 20, 2023

Beste klant,

 

De zomer is weer voorbij en we bewegen ons langzaam naar het prachtige najaar. Het was een ongekende drukte bij ons de afgelopen maanden, met enorme vertragingen bij PostNL, horloge voorraden die er door heen vlogen, en vele bestellingen. Nogmaals dank daarvoor! 

Retourdeals

We hebben weer enkele retourdeals voor u in de aanbieding. Het betreft enkele ProKids66 4G GPS kinderhorloges waarmee u live kunt zien waar uw kind is, waarmee u kunt (o.a. video)bellen, en nog veel meer. En dat voor €69,- inclusief verzending, een koopje! Op is echt op, dus wacht niet de lang. De toestellen hebben een klein krasje op de achterzijde welke ontstaan zijn in de fabriek tijdens de montage, en zijn verder ongedragen, dus 100% nieuw. Klik op de retourdeal pagina aan de bovenkant van onze website om deze prachtige kinderhorloges te bekijken of om te bestellen. 

Smartwatches

Binnenkort starten we met de verkoop van een nieuwe lijn smartwatches voor kinderen maar ook voor ouders. Dit zijn smartwatches zonder GPS of belfunctie, gericht op sportactiviteiten. Denk hierbij aan smartwatches voor hardlopen, wandelen, zwemmen, buitenspelen, etc. Deze nieuwe lijn smartwatches is gericht op 12 jaar en ouder, waarbij de gebruiker een eigen smartphone heeft. Even voor de duidelijkheid, dit zijn smartwatches zonder simkaart of GPS volgfunctie, vanaf 12 jaar en ouder. 

2e Hands GPS kinderhorloges

Nogmaals willen we aandacht vragen voor 2e hands GPS kinderhorloges die te koop worden aangeboden op websites zoals marktplaats etc. Mocht u besluiten om een 2e hands toestel te kopen, zorg er dan voor dat u de gegevens afstemt met de verkoper. Wij als bedrijf kunnen hier geen enkele rol in spelen. Voor ons zijn GPS kinderhorloges niet overdraagbaar. Wij kunnen enkel support geven i.c.m. een origineel aankoopbewijs, en een persoonlijke verificatie methode.

Nieuwe verpakkingen, gerecycled.

Onze nieuwe verzenddozen zijn gemaakt van neutraal bruin en gerecycled karton, voorzien van een milieuvriendelijke acryltape op waterbasis, en de opvulling van de doos is gemaakt van gerecycled opvulpapier. (dus geen plastic luchtzakjes of andere milieubelastende materialen). Onze verzendverpakkingen zijn volledig neutraal, en bevatten geen logo's of andere dure bedrukkingen die de kostprijs alleen maar opdrijven. 

Tot de volgende blog! 

Team Belio

 

 

 

 

Retourdeal-ProKids-FA66-4G-Kinderhorloge-Roze.jpg
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop