Product toegevoegd!
0

Blog

PROTRACK81 4G SOS GPS TRACKER - PORTABLE - KLEIN EN HANDIG - 10 DAGEN STANDBY

apr 27, 2022

Vanaf eind Mei 2022 weer leverbaar in een 4G versie. Wilt je alvast een model reserveren? Stuur dan even een mail naar verkoop@belio.nl met PROTRACK81 als onderwerp. We brengen je dan op de hoogte als de trackers binnen zijn. Let op: Eerste batch bevat slechts 150 stuks, dus reserveren is gewenst. De prijs is € 109,- incl. verzending.

 

PROTRACK81 4G SOS GPS TRACKER - € 109 incl. verzending.

 

 • Klein formaat 67*34*14mm (LxBxH)
 • Gewicht slechts 37 gram
 • Accu 1000mAh
 • Schermdisplay 1.0inch, TFT 128*96
 • Met SOS knop, Belfunctie, en live GPS.

 

Wat bijzonder is aan onze PROTRACK81 is het kleine formaat van slechts 67x34x14mm, het lage gewicht van 37 gram, en de stand-by tijd van 10 dagen. In tegenstelling tot de meeste andere portable GPS trackers is onze PROTRACK81 voorzien van een 1.0 inch display zodat je de status en mode van het apparaat kunt bekijken. De meeste losse portable trackers hebben dit niet waardoor je altijd maar moet gissen of het werkt. Bij onze PT81 is probleem dus opgelost. Via de display kun je dus snel zien of alles online is en werkt. 

 

In tegenstelling tot de meeste losse GPS trackers werkt de onze via het 4G netwerk door heel Europa

 

Ook is de PT81 voorzien van een fysieke SOS knop, zodat je in noodgevallen kunt bellen. De SOS telefoonnummers kun je gemakkelijk instellen via onze APP voor iOS & Android. 

 

Waterdicht IP67

 

IP67 betekend dat het apparaat een spatje water kan hebben, of kortstondig onderwater kan tot 30 minuten in stilstaand water. Je kunt er niet mee gaan zwemmen, echter raden we dit altijd af, voor al onze horloges en GPS trackers.

 

Voor wie?

 

 • Kinderen, als SOS GPS tracker in jas, tas, broekzak, jaszak, etc. 
 • Watersport, voor b.v. in je boot als deze ergens tijdelijk ligt in een haven of kade. 
 • Voertuigen: Ideaal als scooter GPS tracker, of voor je e-Bike, of als GPS voor je auto.
 • (Kite)surfers, voor het geval je in noodsituaties komt. 
 • Hike en -trektochten in de bossen of bergen.
 • Wintersport, ideaal voor kinderen om te zien waar ze zijn. 

 

Zakelijk interessant - Bootverhuur, autobedrijven, bezorgdiensten horeca, etc. 

 

Onze PT81 is de opvolger van de 2G versie die al een tijd niet meer leverbaar is. Dit nieuwe model werkt via het 4G netwerk van o.a. KPN, Vodafone, Lebara, of Simyo, en geeft een live en real-time GPS positionering af via onze APP.

 

Wij leveren de PT81 bijvoorbeeld aan bezorgkoeriers van maaltijden zoals restaurants, snackbars, etc. Zo kunnen de collega's altijd zien waar hun bezorg collega is, en zodoende hun planning hier op afstemmen. 

 

Verhuur je boten? Dan is het handig om je klant een PT81 mee te geven. Zo kun je altijd zien waar je boot is, en kun je bij noodsituaties snel ter plekke zijn. 

 

Verkoop of verhuur je auto's? De PT81 is ideaal voor klanten die een proefrit willen doen, of bij het verhuren van auto's.

 

Kortom: Volop mogelijkheden met deze 4G GPS SOS Tracker.

 

Tot volgende maand.

 

portable-gps-tracker-sos-knop-bellen-paniekknop-gsm.jpg
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop