Product toegevoegd!
0

Blog

MINI GPS TRACKER BELIO©

mei 17, 2020

Nieuw in ons assortiment is de MINI BELIO© GPS tracker. Deze kleine GPS tracker is ideaal voor kinderen die al een horloge hebben, of simpelweg geen horloge om willen hebben. ( Ja, het komt voor.... )

De MINI GPS tracker kun je gemakkelijk in je binnenzak doen, of bijvoorbeeld in je rugzak meenemen naar school. Via onze eigen Nederlandse app kunnen mama en papa snel zien waar de tracker zich bevind. 

Als je de SOS knop aan de zijkant van de tracker voor enkele seconden ingedrukt houd, wordt er een SOS telefoongesprek opgestart met mama of papa, superhandig dus. 

Een groot voordeel van deze GPS tracker is de stand-by tijd. Deze is maar liefst 5 dagen.

De tracker werkt met de vertrouwde en veilige prepaid simkaarten van KPN of Vodafone. Tip, bestel deze direct mee via onze website. 

Kortom: Een leuk nieuw product, weer eens wat anders, met een lange stand-by tijd, slechts 1 knop, werkend met Nederlandse software en hardware, en dat voor € 89 incl. verzending. Let op, de voorraad is beperkt momenteel i.v.m. grote drukte.

 

Overig nieuws

We werken aan een APP update m.b.t. enkele nieuwe functies. (o.a. stappenteller krijgt een update, en diverse alarmen worden toegevoegd.) Daarnaast wordt de APP technisch klaargemaakt voor toekomstige 4G smartwatches die er aan zitten te komen. 

 

 

 

zakformaat-gps-tracker-volgsysteem.JPG
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop