Product toegevoegd!
0

Blog

Op vakantie met je BELIO GPS horloge voor kind

mrt 10, 2017

Met je BELIO® GPS kinderhorloge op vakantie? Een goed idee.

Naast het feit dat je BELIO® GPS horloge voor kind gewoon door heel Nederland werkt, kun je de BELIO® ook gewoon meenemen op vakantie naar het buitenland. Het BELIO® tracking horloge werkt door heel Europa, Zuid-Afrika, en in de Verenigde Emiraten.

SIMKAART

Let er wel op voordat je vertrekt naar het buitenland dat je een bel en -internetbundel hebt aangeschaft bij je provider, zodat je niet voor verrassingen komt te staan in het buitenland. Mocht je een sim kaart gebruiken van KPN dan kun je heel eenvoudig via je MijnKPN account een buitenland weekbundel kopen voor een paar Euro. Mocht je geen KPN gebruiken, let er dan op dat je een provider kiest met 2G ondersteuning in het buitenland.

HET BELIO GPS HORLOGE TESTTEAM

De afgelopen weken hebben wij de BELIO® GPS horloge persoonlijk getest in:

 

- Duitsland

- België

- Italië

- Bulgarije

- Dubai

 

Mocht u vragen hebben over de werking van het BELIO® GPS kinderhorloge in het buitenland, stuur dan gerust een e-mail naar support@belio.nl

OVERIG NIEUWS

Vorige week hebben we onze Facebook winactie bekroond met een winnaar. Doelstelling was om 2000 paginalikes en shares te krijgen voor onze BELIO GPS Facebookpagina, en dit is gelukt. De winnaar heeft inmiddels een gratis BELIO GPS horloge van ons ontvangen.

Binnenkort starten we met een nieuwe winactie op Facebook.

 

vakantie-gps-horloge-belio.jpg
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop