Product toegevoegd!
0

Blog

GPS HORLOGE KIND - EEN VEILIG IDEE VOOR KIND EN OUDER

feb 8, 2021

GPS Horloges voor kinderen winnen steeds meer terrein, en dat is niet zomaar. De grootste reden is een stukje extra veiligheid voor zowel uw kind, alsmede ook voor de ouders. 

 

Onze ervaring is dat ongeveer 75% van onze gebruikers het gps kinderhorloge om de pols draagt. De overige kinderen bewaren het GPS horloge veelal in hun jas of schooltas, puur uit veiligheid. De komende jaren zal er een verandering komen van polshorloges naar slimme GPS trackers die je kunt bewaren in schooltassen of andere zaken is onze verwachting. De GPS kinderhorloge industrie staat niet stil, en is nog volop in ontwikkeling.

 

Wat kun je precies met onze GPS horloges voor kinderen?

 

De belangrijkste reden om een GPS horloge voor je kind te kopen is om te weten waar je kind is. In onze GPS kindersmartwatches zit een GPS sensor ingebouwd die om de 1, 10 of 60 minuten de positie doorstuurt naar onze Nederlandse BelioTouch app. Ouders kunnen deze frequentie zelf instellen via de app. Als het GPS horloge in beweging is zal het altijd om de 1 minuut een update geven. Als het GPS kinderhorloge niet in beweging is, dan hanteert het de ingestelde gps positionering frequentie, dus om de 1, 10, of 60 minuten. 

 

Bellen met je kind

 

Onze GPS kinderhorloges hebben de mogelijkheid om te bellen, en om gebeld te worden. Via onze eigen Nederlandse BelioTouch app kun je meerdere telefoonnummers instellen die met het horloge kunnen communiceren. Onbekende telefoonnummers worden tegengehouden. Zo voorkom je ongewenste telefoongesprekken. Je kunt 2 SOS telefoonnummers instellen via de app, en 15 extra telefoonnummers waarmee het horloge kan bellen. 

 

Wat verder belangrijk is om te weten

 

- Onze GPS kinderhorloges hebben een lange stand-by tijd, bij normaal gebruik zeker 5 dagen. Onze advies is wel om je horloge iedere dag even bij te laden ca. 30 minuten, zodat de accu altijd vol is. 

- Je kunt de route historie bekijken van je kind via onze BelioTouch app, met een vertraging van enkele uren.

- Je kunt ook spraakberichten sturen naar je kind via de app, en kleine tekst berichten. 

- Het GPS horloge is alleen uit te schakelen via onze app. Je kind kan dit zelfstandig niet doen.

- Via de app kun je ook stilte tijden instellen, het horloge is dan niet te gebruiken voor je kind, echter kunnen er wel altijd SOS telefoongesprekken plaatsvinden

- Onze GPS kinderhorloge is voorzien van een analoge, en digitale klokweergave, zodat je kind beide kan leren.

 

Data opslag en werking

 

Onze GPS kinderhorloges werken op een Nederlandse server in Amsterdam, en is 100% eigendom van ons bedrijf. Daarnaast doen wij veel aan data minimalisatie, dus geen ingewikkelde registraties met persoonlijke gegevens etc. Zo hoef je geen verplichte emailadressen, geboortedatums, en namen in te vullen om het product te gebruiken.

Het merendeel van alle GPS kinderhorloges die je ziet in Nederland werken namelijk met gratis Chinese app's . Deze apps verwerken je gegevens op z.g. EU servers die beheert worden door Chinese multinationals. Wil je dit als consument?

 

Nederlandse support

 

Op ons kantoor in Heeg zitten meerdere support medewerkers die u veelal binnen 1 werkdag helpen bij vragen of mogelijke problemen, ook in de avonduren. Veel van onze klanten waarderen dit enorm. 

 

KPN en Vodafone

 

Onze GPS kinderhorloges werken alleen met KPN en Vodafone. Dit is een bewuste keuze. Deze 2 providers hebben namelijk de beste dekking in Nederland en Europa. Onze GPS kinderhorloges werken door de gehele EU. 

 

Mocht u nog vragen hebben, stuur ons gerust een e-mail.

 

Tot de volgende blog, en #staysafe.

 

BELIO©

 

gps-horloge-kinderen-nederlands-smartwatch.jpg
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop