Product toegevoegd!
0

Blog

BEST GETESTE GPS HORLOGE KIND? WAAR MOET IK OP LETTEN?

jul 1, 2022

Wat is jullie best geteste GPS horloge voor kinderen? Deze vraag zien we regelmatig voorbij komen in onze mailboxen. Deze vraag is lastig te beantwoorden, want de behoefte en wensen verschillen per gebruiker. De één vind het bellen belangrijk, de ander de nauwkeurigheid van de GPS, en iemand anders vind het weer belangrijk dat er een stappenteller op het GPS kinderhorloge zit. Wilt u een ovaal model, of een rond horloge voor uw kind, met analoge display of een digitale klokweergave? In deze blog nemen we u mee in de verschillen tussen onze GPS horloges voor kinderen, en waar u op moet letten.

 

4G versus 2G GPS horloges voor kinderen.

 

Het eerste waar je op moet letten voordat je een GPS horloge voor kinderen koopt is of het toestel werkt via het 2G netwerk, of via het 4G netwerk. Veel GPS kinderhorloges die in Nederland worden verkocht werken nog via het 2G netwerk. 2G, een prima netwerk trouwens, stabiel, zuinig, en vrijwel overal beschikbaar in Nederland. Europees gezien is 2G inmiddels minder beschikbaar. Met name in de kustregio's in Spanje, Frankrijk, en België, heeft 2G een slechte dekking. Op de dekkingskaarten van providers kunt u dit inmiddels zelf bekijken, en uitzoeken of uw 2G GPS horloge nog wel werkt op uw vakantiebestemming. Veel providers in Europa schakelen hun 2G en/of 3G netwerk uit, of hebben dit inmiddels al gedaan. In Nederland ondersteunen KPN en Vodafone nog 2G. Zoals het nu staat ondersteunen Vodafone tot 2024, en KPN het bestaande 2G netwerk tot Mei 2025. Wat de toekomst zal brengen, we weten het niet. 

Sinds medio 2021 zijn wij gestart met de verkoop van uitsluitend 4G GPS horloges voor kinderen. Wellicht zijn de horloges iets groter dan dan de traditionele 2G kinderhorloges, echter vinden we continuïteit en zekerheid van het GSM netwerk belangrijker. Daarnaast hebben 4G kinderhorloges een aantal voordelen ten opzichte van de 2G horloges. 

 

  • Met 4G GPS horloges kun je foto's sturen.
  • Met 4G GPS horloges kun je videobellen.
  • Met 4G GPS horloges kun je Spraakberichten versturen
  • Keuze uit veel meer providers
  • Betere dekking in Nederland, en heel Europa 

Kortom: Ben je opzoek naar een GPS horloge voor je kind? Neem bovenstaand dan mee in uw overweging.

 

GPS Horloge Kind 4G IP67 Waterdicht

BELIO© 4G GPS HORLOGE KIND FA58 ROND

Een prachtig sportief GPS horloge voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder! Onze FA58 is uit voorraad leverbaar in 4 supergave kleuren: Zwart, Blauw, Mint Groen, en Roze. De horlogebandjes zijn extra stevig gemaakt bij dit model in verband met het sportieve karakter van deze horloges. Je kunt kiezen uit een digitale klokweergave, of een analoge weergave. De 550mAh accu heeft een enorm lange stand-by tijd van maar liefst 3 tot 6 dagen, wat zeer goed is voor 4G horloges. Zonder het toestel te dragen of te gebruiken hebben we zelfs metingen gedaan van 9 dagen, of te wel: Top! Verder is het horloge IP67 waterdicht, dus het kan een spat water hebben. Je handen wassen, regenwater, of een korte onderdompeling in water, is geen probleem voor dit type horloge. Via onze eigen APP kun je als ouder meerdere telefoonnummers instellen waarmee je kind kan bellen en andersom. We hebben de software in het horloge zo afgesteld dat de accu zo lang mogelijk meegaat. Via onze APP kun je via de live GPS knop zien waar het horloge is. Het opvragen van de positie duurt tussen de 30-60 seconden. Verder werken deze toestellen met VoLTE, of te wel: Een kraakhelder en duidelijk geluid tijdens het bellen. Zoek je een horloge waarmee je foto's kunt maken en waarmee je kunt videobellen, dan is de FA58 minder geschikt. De camera zit namelijk aan de zijkant van het horloge, waardoor videobellen en foto's maken minder geschikt zijn. Het kan, maar deze toestellen zijn hier niet voor gemaakt. Zoek je een stevig, degelijk, en sportief GPS horloge voor je kind, waarmee je kunt bellen heen en weer, spraakberichten kunt verzenden en ontvangen, de GPS positie kunt achterhalen, met een SOS knop voor het geval dat, dan is de FA58 een absolute aanrader.

 

SOS Kinderhorloge met GPS

BELIO 4G GPS HORLOGE VOOR KIND FA66

De 66 serie is een prachtig model, tevens een van de meest verkochte modellen. Een strak design, ovaal, een robuuste kast, met zowel een analoge als digitale klokweergave. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder. We leveren deze GPS horloges voor kinderen uit voorraad in de kleuren Zwart-DarkGrey, Zwart-Blauw, Zwart-Zilver, en sinds kort ook in het Zwart-Roze. Via onze eigen APP kun je als ouder meerdere telefoonnummers instellen waarmee je kind kan bellen en andersom. De FA66 GPS horloges kunnen eigenlijk alles: Live GPS tracking, videobellen, foto's maken, heen en weer bellen, spraakberichten verzenden en ontvangen, etc. Of te wel: Een compleet GPS kinderhorloge met alle functies erop en eraan. De camera zit aan de voorkant bij deze horloges wat zeer praktisch is. De stand-by tijd is gemiddeld 2 tot 3 dagen bij deze toestellen. We raden u aan het horloge iedere avond even bij te laden voor 30 tot 60 minuten zodat de 700mAh accu altijd vol is. Dit advies geven we trouwens voor alle modellen die we verkopen. De 66 serie maakt ook gebruik van VoLTE techniek zodat het spraakgeluid kraakhelder en duidelijk is. Tevens zijn deze GPS horloges IP67 waterproof, zodat ze een spatje water kunnen hebben. Handen wassen, regenwater, een korte onderdompeling is geen probleem voor deze GPS horloges. Je kunt er niet mee gaan zwemmen, dit geld trouwens voor al onze horloges.

 

Klein GPS horloge met SOS knop IP67 Waterdicht

BELIO 4G GPS HORLOGE KIND FA58 MINI

Ons kleinste 4G kinderhorloge, geschikt voor de allerkleinsten vanaf 4 a 5 jaar! Sinds enkele maanden beschikbaar en uit voorraad leverbaar, en voorzien van onze eigen software met Nederlandse menu weergave op het toestel. Al onze toestellen zijn trouwens voorzien van onze eigen software. U herkend de originele BELIO© toestellen door het logo in de display bij het opstarten en afsluiten van uw GPS kinderhorloge. De 58 serie is momenteel leverbaar in de kleuren zwart-zwart, en wit-roze. Via onze eigen APP kun je als ouder meerdere telefoonnummers instellen waarmee je kind kan bellen en andersom. Het toestel is voorzien van een 550mAh polymeer accu met een stand-by tijd van 3 tot 5 dagen. Ook hier raden we u aan om het horloge iedere avond even bij te laden zodat de accu in topconditie blijft, en uw kind altijd met een volle accu op pad gaat. Dit GPS horloge is niet geschikt voor videobellen en foto's, maar is puur gericht op GPS positionering, bellen, SOS bellen, spraakberichten verzenden en ontvangen, etc. Of te wel: De belangrijkste functies voor een GPS SOS kinderhorloge. De FA58 is IP67 waterdicht, dus een spatje water is geen probleem, maar je kunt er niet mee gaan zwemmen. Verder een toptoestel, voorzien van vele extra functies.

 

Waterdichte IP67 GPS tracker voertuig

BELIO 4G SOS TRACKER KIND FA81

Nieuw in ons assortiment is de FA81. Deze 4G SOS GPS tracker is gemaakt voor kinderen die geen horloge willen of kunnen dragen om hun pols, om wat voor reden dan ook. Via onze APP kun je 1 SOS telefoonnummer instellen, waarmee de tracker kan bellen, en andersom. Verder kun je spraakberichten verzenden en ontvangen met dit model. Via de live GPS update knop in onze APP weet je binnen 30 tot 60 seconden waar de GPS tracker is. Net zoals bij al onze horloges werken ook deze GPS trackers door heel Nederland en Europa via het 4G netwerk. Veelal hebben deze losse GPS tracker geen display, waardoor je lastig kunt zien of het apparaat is ingeschakeld of niet. Dit hebben we opgelost in samenwerking met de fabriek door de FA81 te voorzien van een mini display, zodat je de status kunt uitlezen. Denk hierbij aan een tijdweergave, of de tracker 4G bereik heeft, antennestreepjes, datum, etc.  Ook is de FA81 zoals alle andere modellen voorzien van een trilfunctie. De FA81 heeft een zeer lange stand-by tijd van maar liefst 8 tot 10 dagen. Dit komt door de 1000mAh accu die in deze GPS SOS tracker is geplaatst. Dit model wordt geleverd met een koortje incl. hanger om het bijvoorbeeld aan de schooltas te doen. Echter adviseren wij om dit model te gebruiken in bijvoorbeeld een schooltas, of binnenzak van de jas. Dit model wordt ook wel gebruikt voor andere toepassingen zoals bij autoverhuur bedrijven, in de watersport (bootverhuur) etc. Ook hebben we klanten die deze GPS tracker gebruiken voor het surfen of kitesurfen op open[zee]water voor noodgevallen. Als je deze tracker voor dit soort doeleinden gaat gebruiken, verpak de FA81 dan altijd in een plastic zakje, zodat deze niet in direct contact komt met zout of zoet zeewater, en plaatst deze in je wetsuit binnenzak. 

 

Tot zover onze GPS horloges en trackers voor kinderen. Heb je nog een vraag, of wil je advies? Neem gerust contact op met onze @verkoop afdeling, we helpen je graag.

 

best-geteste-gps-horloge-kind.jpg
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop