Product toegevoegd!
0

Blog

BELIO©TOUCH: NEDERLANDSE SERVER

dec 18, 2018

De BELIO©TOUCH GPS kinderhorloges werken op onze eigen Nederlandse server. Dit is een bewuste keuze. Als importeur en ontwikkelaar van GPS horloges voor kinderen hebben wij de verantwoordelijkheid voor het waarborgen van de veiligheid inzake uw gegevens, onze diensten en producten. Daarnaast moeten wij voldoen aan de AVG / GDPR en Europese wetgevingen. 

Voor u een prettig idee, ook voor ons.

Wij hechten veel waarde aan uw privacy en de veiligheid van onze producten en diensten. Een Nederlandse server paste dan ook perfect in onze bedrijfsvisie. Onze server staat 24/7 onder monitoring, en is voorzien van de laatste security updates. 

Geen data naar het buitenland

In tegenstelling tot vele concullega's houden wij alle data binnen Nederland, en delen wij geen gegevens met derden. Dit komt omdat wij van A tot Z in "control" zijn : GPS Horloges - APP's - Webplatform - en Server. 

Voordelen voor u

Een razendsnel GPS horloge: Binnen 1 tot 5 seconden weet je de positie van het horloge. Geen vertragingen of blokkades door weigerende Chinese app's en servers, maar kwaliteitsproduct, werkend op Nederlandse hard en -software, conform Europese wetgevingen.

Nederlandse support

Bij een storing, vraag, of opmerking is onze Nederlandse support vrijwel altijd beschikbaar, ook in de weekenden en avonduren. Onze klanten waarderen dit enorm. 

Service en garantie

Horlogebandje stuk? Kan gebeuren bij kinderen. Dit is bij ons geen probleem, we hebben altijd reserve onderdelen op voorraad.

Kies daarom voor BELIO©. 

 

Nederlandse-server-BELIO.jpg
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop