Product toegevoegd!
0

Blog

BELIO APP UPDATE

sep 7, 2017

Over enkele dagen krijgt u via de reguliere APP stores de eerste BELIO APP update aangeboden. Het is de eerste update sinds de release van het BELIO GPS kinderhorloge.

 

Wat hebben we aangepast:

 

  • Duitse taal toegevoegd
  • Enkele bug fixes, foutmeldingen in de APP
  • GPS optimalisatie
  • MAP update ( Google maps )

 

De Duitse taal is de grootste verandering in de APP. Als Nederlandse gebruikers zult u hier trouwens niks van merken. U kunt nergens in de APP instellen dat u bijvoorbeeld de Duitse taal wilt hebben. Hoe werkt dit dan zult u zich afvragen? De BELIO APP kijkt naar de taal instelling van uw mobiele telefoon, en past zichzelf vervolgens aan. Of te wel: de taal van uw mobiele telefoon, bepaald de taal van de APP. In vaktermen noemen we dit ook wel een responsive language app. 

De BELIO toestellen zijn over enkele weken ook te koop in Duitsland via enkele grote retailers.

Verder zijn enkele kleine foutmelding in de APP verholpen. Met name Android gebruikers hadden hier zo nu en dan problemen mee. ( koppelen aan account )

Ook hebben we een GPS optimalisatie doorgevoerd waardoor het traceren van uw kind nog sneller wordt. Deze huidige snelheid ligt momenteel tussen de 1 en 3 seconden waarmee de BELIO het snelste GPS kinderhorloge van Nederland en België is. 

 

Wat kunt u in de toekomst nog van ons verwachten?

 

Op de achtergrond werken wij aan een plug-in waarmee u de BELIO direct aan uw privé internet/WIFI router kunt koppelen. Vervolgens kunt u deze router als uw HOME point instellen. Daarnaast kunt u op afstand ook bekende WIFI netwerken koppelen, denk hierbij aan routers van vrienden en familie. 

 

Heeft u een leuk idee, of tip voor ons? Laat het ons dan altijd weten. Wij waarderen uw feedback, en samen maken we de BELIO nog beter!

 

Update-640x400.jpg
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop