Product toegevoegd!
0

Blog

LAATSTE TESTFASE 4G GPS KINDERHORLOGE BELIO

jul 15, 2021

Beste lezer,

 

We zijn inmiddels bezig met de laatste testfase voor onze nieuwe 4G SOS kinderhorloges "ProKids28". De verwachting is dat we eind juli 2021 van start kunnen gaan met de verkoop van deze nieuwe generatie gps horloges. Zoals eerder geschreven zijn de nieuwe 4G toestellen geschikt voor kinderen vanaf 7-8 jaar. Uiteraard kunnen jongere kinderen deze horloges ook gebruiken, echter is ons advies dan om de horlogebandjes te verwijderen, en de GPS in de broekzak, jas, of tas te doen. Uiteraard blijven we voorlopig ook nog gewoon de BelioTouch (huidige model) verkopen. Dit model is geschikter voor jongere kinderen. ( v.a. 5 jaar )

 

NIEUWE GENERATIE: 4G PROKIDS28 SOS KINDERHORLOGES

 

De nieuwe 4G GPS kinderhorloges van BELIO© komen met nieuwe functies. Zo kun je vrijwel met iedere provider die 4G ondersteunt werken. Als klant heb je de vrije keuze om een provider te kiezen. Belangrijk is dat je een simkaart gebruikt waarmee je kunt bellen en internetten. Gemiddeld nemen deze nieuwe 4G generatie SOS horloges ongeveer 50 tot 100mb aan data (internet) per maand. Dit is op basis van normaal gebruik. Ga je vaak videobellen over het 4G netwerk, dan kost dit natuurlijk meer data. Is je horloge thuis verbonden met je eigen WIFI netwerk, dan kost het je uiteraard niks, en zal het toestel je eigen WIFI netwerk gebruiken. Je kunt deze toestellen verbinden met meerdere WIFI netwerken, ideaal dus.

 

VoLTE Techniek

 

De nieuwe generatie 4G kinderhorloges van BELIO© werken o.a. met VoLTE techniek. Dit betekend Voice over Long-Term Evolution. Dit betekend een snelle draadloze communicatiestandaard voor mobiele telefoons, data-terminals, internet-of-things (o.a. gps trackers) en wearables. VoLTE heeft tot drie keer meer spraak en gegevenscapaciteit dan de huidige 2G GSM toestellen. In de praktijk betekend dit: Een kraakhelder en geruisloos geluid tijdens het bellen, met snelle data overdracht voor gps positionering, foto's, spraakberichten etc.  

 

Verder kun je met de nieuwe 4G SOS kinderhorloges:

 

  • Foto's maken en versturen
  • Videobellen
  • Spraakberichten verzenden
  • Testberichten ontvangen ( Alleen via de app te versturen )
  • Routehistorie bekijken
  • Bellen
  • Gebeld worden
  • Optioneel via de app een bel menu met cijfers activeren. ( Toetsenbord digitaal )
  • En nog veel meer.

 

Onderstaand enkele foto's.

 

Binnenkort meer. 

 

IMG_3597 IMG_3598 IMG_3602 IMG_3601 IMG_3603 IMG_3605 IMG_3606 IMG_3599

 

 

 

4g.jpg
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop