Product toegevoegd!
0

Blog

2G NETWERK KPN STOPT IN 2025 - SWITCH NAAR 4G

feb 28, 2024

[Bron bericht KPN website klik hier]

 

KPN heeft via de officiële kanalen aangekondigd eind 2025 het 2G netwerk stop te zetten. Dit betekend dat alle merken en types GPS kinderhorloges in Nederland die nog werken via het 2G netwerk niet meer zullen functioneren. 

Wij zijn als bedrijf begin 2021 gestopt met de verkoop van 2G horloges. Sinds begin 2021 verkopen wij enkel nog maar 4G GPS kinderhorloges en SOS trackers. Er zijn nog enkele "die hard" 2G gebruikers die nog niet zijn overgestapt, maar wel reeds geïnformeerd zijn hierover. Houd hier dus rekening mee. 

Wat we zien is dat enkele partijen in Nederland de laatste weken grootschalig hun oude voorraden 2G GPS kinderhorloges dumpen op de Nederlandse, Duitse en Belgische markt tegen ++ 50-75% korting. Klinkt leuk natuurlijk voor u als consument, maar wat de meeste consumenten nog niet weten is dat deze horloges volgend jaar niet meer werken, en dit datum van KPN staat vast, zie website KPN.

Ben je dus opzoek naar een GPS horloge voor je kind, koop dan altijd een 4G proof GPS kinderhorloge. Onze BELIO Route FA91 is een prachtig mooi, klein en compact 4G GPS kinderhorloge met alle functies die je als ouder nodig hebt. We leveren er standaard een 4G Lebara prepaid simkaart bij met max. €15 gratis prepaid tegoed, en gratis bezorgd in Nederland en België. 

Daarnaast hebben onze 4G GPS kinderhorloges geen abonnementskosten, of andere user-fee die u maandelijks moet betalen. Bij ons betaald u de prijs van het horloge (aanschafprijs) en heeft u de Lebara prepaid kosten zelf in de hand. 

Doe uw voordeel met deze informatie, en maak een goede overweging. 

 

Overig nieuws:

 

- Ontwikkeling Web-App applicatie gestart. De Web-App applicatie heeft in de basis dezelfde functionaliteiten als de huidige app zoals u die nu kent op uw smartphone, echter worden Web-App's aangestuurd vanuit uw browser. Dit bied vele voordelen. U kunt het GPS horloge dan live volgen op uw smartphone, tablet, laptop, of desktop. Web-App's kunnen mogelijk een vervanging zijn van de traditionele iOS en/of Android app's. In eerste instantie wordt de Web-App naast de traditionele app versie geactiveerd. 

 

Tot de volgende blog! Team BELIO©

 

2G-GPS-STOPT.png
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop