Product toegevoegd!
0

Blog

Gewoon het leukste GPS horloge voor kinderen! BELIO®

dec 16, 2016

Binnenkort beginnen we dan eindelijk met de verkoop van de BELIO® in Nederland en België! De BELIO® is het leukste en meest complete GPS horloge voor kind en ouder wat er op dit moment is. De BELIO® is een handig hulpmiddel voor pappa en mamma, en een superleuke gadget voor uw kind.

Het BELIO® GPS horloge is leverbaar in 3 hippe kleuren:

  • Blauw
  • Roze
  • Groen

 

Met de handige app die je als ouder op je smartphone installeert weet je altijd snel waar je kind is. De BELIO® maakt gebruik van GPS signalen in combinatie met LBS+ en WIFI. Simpel uitgelegd: Het BELIO® GPS Horloge lokaliseert zichtzelf, zet het signaal om in een datapakketje, en stuurt deze vervolgens via de databundel die op je sim kaart staat door naar je smartphone. Super handig toch?

Naast de tracking functie kun je ook bellen en gebeld worden met de BELIO®. Via de on-board GSM module werkt de BELIO® als een gewone mobiele telefoon. Je kunt als ouder je kind bellen, en je kind kan jou bellen als er iets is.  Als ouder kun je in totaal 8 telefoonnummers instellen die toegang hebben tot je BELIO®. Onbekende telefoonnummers kunnen je BELIO® dus niet bereiken.

Koop je BELIO® online bij ons, of bij één van onze partners.

blauw-gps-horloge.png
Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop