Product toegevoegd!
0

Ervaringen

Bij BELIO® vinden we het belangrijk dat U vertrouwen heeft in ons bedrijf en product. Op deze pagina vind u ervaringen van klanten en reviews van testpanels. Daar ons BELIO® GPS kinderhorloge op meerdere plaatsen offline en online te koop is, verwijzen wij ook naar externe bronnen. 

 

BELIO gebruikerservaringen op Facebook

Klik op deze link om naar de gebruikerservaringen op Facebook te gaan. BELIO® heeft een zeer actieve groep Facebook volgers van bijna 3.000 leden op het moment van schrijven. We proberen 1 tot 2 keer per maand een nieuw bericht te posten met informatie over ons BELIO® GPS horloge, de BELIO® APP, of andere leuke acties. Als we iets nieuws hebben, dan is Facebook ons eerste medium waarop we dit publiceren. We hebben de intentie om in 2017 door te groeien naar 5.000 leden. Let wel, wij kopen geen Facebook leden, maar hebben oprecht geïnteresseerde mensen die veelal dezelfde interesses hebben: kinderen, buitenspelen, jonge ouders, op reis, technologie, vakantie, IOT devices.

 

BELIO Ervaringen op Webwinkelkeur

 

Op de review pagina van Webwinkel Keur vind u ook gebruikerservaringen over onze BELIO® GPS horloges. Klik hier om de ervaringen te lezen. Wij zijn sinds 17 mei 2017 aangesloten bij dit Webwinkel Keurmerk. We vinden dit belangrijk omdat het keurmerk vertrouwen uitstraalt. Dit is belangrijk voor U als consument, maar ook voor ons als bedrijf. Wij houden ons strak aan de richtlijnen die het keurmerk hanteert. De algemene voorwaarden zijn mede opgesteld door de consumentenbond. Mocht er toch eens een geschil zijn, dan wordt dit opgelost door het Webwinkel Keurmerk. BELIO® houd van duidelijkheid, simpel, en openheid. Vertrouwen is de basis van zakendoen. Dit geld voor onze klanten, leveranciers, en iedereen die bij BELIO® is betrokken.

 

Uitgebreide review Smartwatch.de BELIO

 

Smartwatch.de is het grootste review en winkelplatform in Duitsland op het gebied van smartwatches. Bij Smartwatch.de hebben ze onze BELIO® uitgebreid getest en akkoord bevonden. Op de website staat een zeer uitgebreide review over ons GPS horloge. De review is geschreven in het Duits. Mocht u de Duitse taal geen probleem vinden, dan kunt u hier klikken om de review te bekijken. De BELIO® horloges zijn sinds enkele maanden te koop in Duitsland via onze website www.belio-smartwatch.de. De condities, prijzen, en voorwaarden zijn gelijk aan onze Nederlandse website. De bedoeling is om in de loop van 2017 met 4 lokale partners te werken in Duitland. 

 

BELIO GPS HORLOGE VIA BOL 

Bol.com, wie kent ze niet! Een fantastische webwinkel met duizenden artikelen op voorraad. Voor 22:59 bestellen is de volgende werkdag in huis. Achteraf betalen, ervaringen lezen, groot assortiment, snelheid en gemak, dat is BOL.com U kunt uw BELIO® GPS horloge ook bestellen via Bol.com mocht u dat willen. Bol.com is als partner van BELIO® voorraadhoudend. Klik hier om onze BELIO® toestellen te bekijken op Bol.com. Bij Bol.com kunt u ook de reviews nalezen op de productpagina's. 

 

Wekelijks krijgen wij ook e-mails van klanten met hun ervaringen. Hieronder vind u een korte samenvatting: 

 

Super!!

Nauwkeurige locatie bepaling, handige app, super helder geluid bij bellen.Kortom geweldig product! Ook zeer klantvriendelijk geholpen.

 

Belio GPS horloge

In eerste instantie wat moeite om de installatie voor elkaar te krijgen (door eigen schuld). Contact opgenomen met het bedrijf en in no time hulp gekregen bij het installeren. Een "service" met hoofdletter S!!!! Ook nog even navraag of alles naar wens is, nou dat is het zeker. We zullen het horloge en het bedrijf zeker aanbevelen!!!

 

Topservice

Superieure apparaatjes (beter dan wat de consumentenbond heeft getest) en uitstekende installatie hulp.

 

BELIO Blauw

Beste Arjan, we hebben de BELIO® ontvangen vandaan, super bedankt voor de snelle levering. De installatie was inderdaad gemakkelijk en duidelijk, het horloge was binnen 15 minuten klaar voor gebruik. Ik ben echt verrast door de kwaliteit en snelheid van de GPS positionering. We hadden hiervoor zo'n goedkoop ding gekocht via Ali, echter werken deze niet of nauwelijks. Ook de BELIO APP is niet te vergelijken met die Chinese GPS horloges, wat een genot om mee te werken, en Nederlandstalig. Ik wens jou en je team veel succes met de verkoop in Nederland en Duitsland, en zal je bedrijf aanraden bij vrienden en kennissen. Gr. Ronald.

 

Mooie kleur, snel, en super geluid.

Wat moet je hier nog van zeggen, wat een super uitvinding! Mijn dochter van 6 vind het geweldig, en "mamma" natuurlijk ook:) Deze fel roze kleur is echt prachtig, en de kwaliteit van het horloge spreekt voor zich. Het geluid uit de Belio is glashelder, en het tracking gedeelte is geweldig. Ga zo door!

 

Leuke kinderhorloges

Prachtige GPS volgsystemen, we hebben er 2 gekocht voor onze dochters, en iedereen is er enthousiast over.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop