Product toegevoegd!
0

Blog

KWETSBAARHEID AANGETROFFEN EN LATEN DICHTEN

mei 30, 2018

 

KWETSBAARHEID AANGETROFFEN EN LATEN DICHTEN

 

Afgelopen weken is er een kwetsbaarheid aangetroffen in het platform waar wij gebruik van maken samen met vele andere bedrijven die smartwatches verkopen. Een onderzoeker van het Nederlandse bedrijf DearBytes had dit ontdekt. Wij maken samen met het Nederlandse bedrijf Helloo en nog enkele bedrijven gebruik van hetzelfde Cloud platform. De onderzoeker heeft het lek bij Helloo gemeld, en daarop is direct actie ondernemen om het "lek" direct te dichten, en met succes. 

Wij hebben veiligheid en privacy hoog in het vaandel, en waarderen het enorm als anderen hier aan bijdragen. Door het regelmatig uitvoeren van dit soort onderzoeken blijft iedereen scherp, en houden wij voorsprong op de buitenlandse import horloges vanaf Chinese websites. Deze grijze import modellen zijn voor een paar Euro te koop, en vrijwel niet beveiligd. 

Dankzij een intensieve samenwerking van meerdere bedrijven is een wereldwijd lek voor verschillende merken smartwatches opgelost. 

Onze dank gaat dan ook uit naar iedereen die hier bij betrokken is geweest.

Team BELIO

P.s. onthoud goed dat ieder apparaat  wat aangesloten is op het internet een potentieel risico is voor hackers. Denk aan uw smartphone, uw tablet, PC, en laptop. Wijzig regelmatig uw wachtwoord, en houd de software up to date. 

 

 

 

dearbytes.png
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop