Product toegevoegd!
0

Blog

GPS KINDERHORLOGE: IDEAAL VOOR OP VAKANTIE, EUROPESE WERKING. GRATIS LEBARA PREPAID SIMKAART

jun 12, 2024

Een GPS horloge voor je kind meenemen op vakantie is een absolute aanrader. Hiermee hebben zowel de ouders als ook de kinderen wat meer vrijheid! Je kunt altijd even bellen met het GPS kinderhorloge, of via onze Nederlandstalige app kijken waar je kind is, ideaal dus. Onze GPS horloges voor kinderen werken door heel Europa! 

 

Actie gratis prepaid simkaart Lebara verlengt. Gratis €15 tegoed. 

 

Al onze 4G GPS kinderhorloges werken met Lebara prepaid simkaarten. De tijdelijke gratis prepaid simkaart actie is dan ook weer verlengt tot zeker na de zomermaanden. Je kunt tot maximaal €15 gratis beltegoed(en data) ontvangen met deze prepaid simkaarten. Je krijgt het bonus tegoed na het opwaarderen, ideaal en super eenvoudig.

Via de Lebara app kun je ook zien wat voor tegoed er nog op de simkaart staat, en eventueel opwaarderen. Het activeren van de prepaid simkaart is ook zeer eenvoudig: Plaats de simkaart in een mobiele telefoon, bel 1244, kies 1. Klaar! Er staat dan direct €5 gratis prepaid tegoed op je simkaart. 

 

Goedkoop bellen

 

Wij adviseren om de Lebara One te kiezen als je gaat opwaarderen. De tarieven (2024) zijn als volgt:

 

  • Mobiel € 0,09 per minuut
  • Naar vast € 0,01 per minuut
  • Data € 0,01 per MB
  • Start tarief €0,15

 

Daarnaast werken de simkaarten door heel Europa, via 4G. Zolang er 4G dekking is, werkt uw GPS kinderhorloge ook goed.

 

Geen user fee of andere verborgen kosten.

 

U betaald bij ons alleen de aanschaf van het horloge, en de prepaid kosten van de simkaart aan Lebara. Wij kennen verder geen user-fee of andere verborgen kosten. Erg simpel en overzichtelijk. 

 

Bestel uw GPS kinderhorloge tijdig, want de levertijd is meestal langer voor de zomervakanties. Dit heeft te maken met drukte bij ons, en de vervoerders. Maak er dus geen last-minute bestelling van is ons advies. 

 

Fijne vakantie! Team BELIO 

 

 

gps-horloges-kinderen-de-beste-getest.jpg
Vorig Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop