Product toegevoegd!
0

Blog

BELIO APP ONDERHOUD 18-05-2018

mei 18, 2018

18-05-2018

 

APP ONDERHOUD BELIO

 

De afgelopen dagen hebben we onderhoud gepleegd aan onze BELIO cloud server. Dit om de veiligheid en snelheid te verbeteren. Het kan zijn dan u op sommige momenten niet kunt inloggen of geen horloges ziet in de APP. We proberen deze updates zoveel mogelijk 's nachts te doen, echter kan het soms niet anders om dit overdag te doen. Uiteraard proberen we dit zoveel mogelijk te beperken. 

Van sommige klanten horen we wel eens dat ze de APP verwijderen, en dan opnieuw installeren. Dit is nooit nodig, want het ligt altijd aan de techniek erachter. Tip, verwijder dus nooit de APP, dit heeft geen zin.

 

OVERIG NIEUWS

 

BELIO is vanaf 25 mei 2018 GDPR / AVG proof. Dit houd in dat al onze privacy settings zijn aangepast online en offline. Verder zijn de beveiliging protocollen weer nagelopen, en zijn er verwerkingsovereenkomsten afgesloten met onze leveranciers.  In het dagelijkse gebruik van uw BELIO merkt u er verder niks van. U kunt de nieuwe privacy regels hier lezen. Hier kunt u ook lezen welke informatie wij hebben, gebruiken, en de reden hiervoor. Wilt u uw gegevens opvragen of laten verwijderen in ons systeem, stuur dan een e-mail naar support@belio.nl. Let er wel op dat als u gegevens uit uw APP account wilt verwijderen het product niet meer werkt. U kunt er ook voor kiezen om uw gegevens alleen uit onze website database te verwijderen. (Wij hebben deze gebruikt voor het verzenden van uw bestelling, meer niet) Verder sturen wij geen nieuwsbrieven, en zijn dit ook niet van plan om te gaan doen, tenzij de wet ons daartoe dwingt. Alle nieuwigheden plaatsen wij op deze blogpagina of onze FB pagina.

 

 

gdpr.jpg
Vorig Artikel Volgend Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop