Product toegevoegd!
0

Blog

4G GPS KINDERHORLOGES VOLOP IN ONTWIKKELING

mrt 30, 2021

Beste lezer,

 

BELIO© staat niet stil. De laatste maanden zijn we druk bezig geweest met de ontwikkeling van een nieuwe lijn GPS SOS kinderhorloges. Onze verwachting is dat deze nieuwe toestellen nog voor de zomer verkoop klaar zijn. In eerste instantie gaan we starten met 3 verschillende modellen, gemaakt voor kinderen.

 

Werking via het 4G GSM protocol

 

Vrijwel de meeste GPS kinderhorloges die momenteel beschikbaar zijn werken nog met het 2G protocol. Een stabiel en data-zuinig netwerk. In Nederland ondersteunen o.a. KPN en Vodafone 2G. De verwachting is dat 2G na 2025 zal verdwijnen, echter zal de tijd dit moeten uitwijzen. Er zijn simpelweg nog heel veel apparaten die 2G gebruiken. Echter heeft 2G ook zijn beperkingen, b.v. snelheid, dataoverdracht, etc.

 

De nieuwste generatie GPS kinderhorloges werken via het 4G protocol. Dit heeft vele voordelen. Zo kunnen toekomstige GPS kinderhorloges bijvoorbeeld gemakkelijk foto's nemen en doorsturen. Ook het ondersteunen van video bellen is een van de opties. Daarnaast kunnen deze toestellen uiteraard ook gewoon bellen en gebeld worden. Ook de snelheid van het positioneren is sneller. Een ander groot voordeel is dat je 4G horloges kan verbinden met je thuis wifi netwerk, zodat de binnen positionering vele malen beter is dan de huidige generatie toestellen. 

 

Nieuwe App 

 

Bij de nieuwe generatie toestellen komt uiteraard ook een nieuwe app. Deze wordt momenteel door ons ontwikkeld en getest. In grote lijnen is deze hetzelfde als onze bestaande app. De nieuwe app wordt ook zeer simpel en gebruikersvriendelijk, voorzien van de laatste technieken en veiligheidsprotocollen. Binnenkort leest u meer over deze nieuwe app op onze website.

 

Waterdichtheid IP68

 

De nieuwe generatie 4G kinderhorloges zijn IP68 waterdicht. Hiermee kun je bijvoorbeeld veilig je handen wassen, of er mee gaan douchen, echter ermee gaan zwemmen is geen optie. De IP68 kwalificatie is ook van toepassing op de huidige 2G BelioTouch series.  

 

Prijzen? 

 

Wat gaat dat kosten? Onze insteek is dat deze nieuwe toestellen zo rond dezelfde verkoopprijs zullen zitten als de huidige generatie. Echter zijn er momenteel zoveel ontwikkelingen wereldwijd dat we dit nog niet kunnen garanderen. De prijzen voor transport, kunststof, onderdelen, en personeel zijn momenteel veel hoger dan normaal. Laten we hopen dat dit enigszins gaat stabiliseren de komende maanden. 

 

Vrije provider keuze

 

Bij de nieuwe generatie 4G kinderhorloges bent u niet meer gebonden aan 1 of 2 providers. Iedere provider die 4G ondersteund zal werken in de 4G kindersmartwatches. Ons advies blijft wel om KPN of Vodafone te blijven gebruiken, puur omdat dit volgens ons de beste en grootste partijen zijn, met stabiele netwerken.

 

Bedankt voor het lezen, en wij wensen u alvast fijne paasdagen.

 

Team Belio 

 

 

 

 

4G-GPS-Kinderhorloge.jpg
Vorig Artikel

  Gratis verzending

  binnen 48 uur in huis

 SSL gecertificeerd. Veiligheid voorop